Zal een Positieve Trend Voor Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Samoyedcoin (SAMO) Zich Voortzetten in November? Marktmaker Met Analyse.

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptocurrency-wereld bevindt zich momenteel in een fase van consolidatie, na de recente rally van Bitcoin naar $35.000 en de daaropvolgende kleine correctie. Dit zijn momenten waarop de prijs niet noodzakelijkerwijs de krantenkoppen haalt, maar marktdeelnemers druk bezig zijn met het beoordelen van hun posities en het voorspellen van de volgende stappen. De afgelopen 24 uur is Bitcoin (BTC) erin geslaagd om boven de grens van $34.000 te blijven, waarbij zelfs een stijging werd geprobeerd, maar de koers terugkeerde naar ongeveer $34.200. De dominantie van Bitcoin (BTC) blijft stabiel en schommelt boven de 50%. Altcoins vertonen daarentegen ook tekenen van consolidatie met kleine stijgingen. Onder hen valt…

Lees verder bij newsbit.nl