Vrouwen (Celebs) die Langer zijn dan hun Man

Er wordt vaak veel gesproken over het verlangen naar een “lange, donkere en knappe” huwelijkskandidaat die een vrouw (of man) van de voeten veegt, maar in Hollywood steken vrouwelijke sterren vaak met kop en schouders boven hun partner uit.

Van torenhoge supermodellen als Rosie Huntington-Whiteley en Bella Hadid (die geen van beiden kunnen tippen aan het indrukwekkende postuur van Karlie Kloss) tot verticaal begaafde actrices als Nicole Kidman en Sophie Turner, er zijn genoeg beroemde dames die beweren dat lengte er niet toe doet.

Sterker nog, zelfs als veel van hen een paar centimeter meer hebben dan hun geliefde, kiezen ze er vaak voor om het verschil te vergroten door ook nog torenhoge stiletto’s aan te trekken.

Om te bewijzen dat een lengteverschil niet het geheim is van een gelukkige relatie, zijn hier 9 vrouwelijke beroemdheden die langer zijn dan hun partner.

Claudia Schiffer en Matthew Vaughn

Claudia Schiffer und Matthew Vaughn feiern 20. Hochzeitstag – so lebt das Paar

Het iconische jaren ’90 supermodel en haar man van 17 jaar delen dan wel een leven samen, maar ze delen zeker niet Schiffer’s 180 cm lengte.

Sophie Turner en Joe Jonas

Bella Hadid en The Weeknd

Ze zijn misschien niet meer samen, maar supermodel Hadid en haar muzikantenvriendje waren de perfecte voorbeelden van een goed gedaan lengteverschil. Hoewel er niet veel verschil is als Hadid platte schoenen draagt, lijkt haar lengte van 175 cm een stuk groter dan de 173 cm van The Weeknd als ze hakken draagt.

De koningin van het noorden heeft er blijkbaar geen problemen mee dat ze op hakken ruim 10 centimeter langer is dan haar man.

Rosie Huntington-Whiteley en Jason Statham