Alles over de Vriend van de Verliefde Jutta Leerdam

De Nederlandse Jutta Leerdam, 25, is een zeer succesvolle schaatsster en een Olympische zilveren medaillewinnaar. Ze onthulde dit jaar dat zij en de 26-jarige social media ster en bokser Jake Paul aan het daten zijn door knuffelfoto’s van hun samen, op Instagram te plaatsen.

Volledige naam Jutta Monica Leerdam
Geboortedatum 30 December 1998
Geboorteplaats s-Gravenzande, Nederland
Nationaliteit Nederlandse
Instagram @juttaleerdam
Leeftijd 25 jaar
Lengte 1.82 m
Gewicht 73 kg
Carrière Speed Skater
Carrière tijd 2018-heden
Behaalde prestaties 500 m, 1000 m
Vermogen €5 Miljoen
Relatiestatus Bezet
Vriend Jake Paul

Alles over Jutta

Jutta Leerdam werd geboren in Gravenzande, Nederland op 30 december 1998. Haar vader, een windsurfliefhebber, vernoemde Leerdam naar de Duitse wereldkampioene windsurfen Jutta Müller.

Leerdam heeft een indrukwekkende aanhang op sociale media opgebouwd, met alleen al op haar Instagram-account meer dan 4,1 miljoen volgers, net als haar partner Paul. De atlete deelt regelmatig modellenfoto’s op Instagram en is zelfs de “heetste schaatsster ter wereld” genoemd door de media. Ze staat bekend om haar natuurlijke schoonheid en haar gemak voor de camera.

jutta-leerdam-jake-paul-verliefd-tulpen-veld
Bron: instagram @juttaleerdam

Lengte van Jutta Leerdam

De atlete is 1,82 m lang en weegt ongeveer 73 kg. Ze wordt ook beschouwd als de heetste schaatsster ter wereld. Leerdam begon in 2018 professioneel wedstrijden te rijden en kreeg al snel bekendheid in de sport.

Carrière

In 2017 won ze twee gouden medailles op de wereldkampioenschappen voor junioren en haar carrière nam meteen een hoge vlucht. Ze won vier keer goud op de Europese Kampioenschappen, twee keer op de Wereldkampioenschappen Sprint en vier keer op de Wereldkampioenschappen Afstanden enkelspel. Ze nam ook de zilveren medaille mee naar huis op de Olympische Spelen in 2022 op de 1000 meter.

Vermogen

De schaatsster uit Nederland zou €5 miljoen waard zijn. Door haar succesvolle schaatscarrière heeft ze een aanzienlijk fortuin vergaard. Ze vertegenwoordigt een aantal merken, waaronder Gillette, Panasonic en Nivea.

Het begin van de relatie

jutta-jake-verliefd-bootje
Bron: instagram @juttaleerdam

In april maakte Jutta op een bijzondere manier bekend dat ze een relatie had met Jake Paul, namelijk door romantische foto’s te delen op haar Instagram-account. Het was echter niet de eerste keer dat de twee samen werden gezien, aangezien paparazzi hen eerder hadden gespot. Zelfs de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ had al verslag uitgebracht over haar liefdesleven.

De ontmoeting tussen Jutta en Paul vond plaats op Instagram. Zowel het management van Jake Paul als hijzelf stuurden Jutta een berichtje, waarin ze haar uitnodigden om deel te nemen aan zijn YouTube-show “BS met Jake Paul”. In eerste instantie negeerde Jutta hem en liet ze duidelijk merken dat hij geen verwachtingen moest koesteren voor iets romantisch. Ze zei: “Toen we elkaar begonnen te volgen, vroegen mensen of we aan het daten waren. Mijn antwoord was: ‘Nooit. Nooit’.

jutta-leerdam-vriendje-jake-paul-verliefd-boom
Bron: instagram @juttaleerdam

Erg verliefd

Jutta postte onlangs op instagram foto’s en video’s die tonen hoe het koppel ten volle geniet van een herfstwandeling. Bij de post voegt Jutta toe: “Heerlijk genieten van de herfst.” Jake en Jutta zijn zo innig verliefd dat ze zelfs hun initialen in de schors van een boom kerfden. Jake schrijft bij de afbeeldingen: “Mijn vrouw.”

Wie is Jake Paul?

jutta-jake
Bron: instagram @juttaleerdam

Jake Paul is een Amerikaanse internetpersoonlijkheid, acteur, zanger en professionele bokser. Hij is geboren op 17 januari 1997 in Cleveland, Ohio. Jake Paul verwierf aanvankelijk bekendheid door zijn activiteit op sociale media, vooral op het platform Vine, waar hij korte komische video’s maakte. Later verhuisde hij naar YouTube en bouwde een grote online aanhang op via zijn vlogs en entertainende inhoud.

Hij is ook bekend geworden als een van de gezichten van de “Paul Brothers”, samen met zijn broer Logan Paul, die ook een populaire internetpersoonlijkheid is. Jake Paul heeft deelgenomen aan verschillende online en offline projecten, waaronder acteren in films en het vrijgeven van muziek.

In de afgelopen jaren heeft Jake Paul ook aandacht getrokken vanwege zijn deelname aan professioneel boksen, waarbij hij verschillende gevechten heeft gevoerd tegen andere beroemdheden en boksers. Hij is controversieel en heeft soms negatieve publiciteit gekregen vanwege zijn gedrag en acties op en buiten sociale media.

Heeft Jake Paul het uitgemaakt met Julia Rose?

julia-rose-ex-vriendin-jake-paul
Bron: instagram @juliaroseforpresident

Julia Rose staat nu op de lijst met ex-vriendinnen van Jake Paul. Paul’s ‘relatie’ met Instagram-model Julia Rose heeft de afgelopen jaren veel media-aandacht gekregen. De bokser en zijn nu geruchtmakende ex-vriendin Julia Rose begonnen in 2020 te daten nadat ze elkaar voor het eerst ontmoetten in 2019 tijdens het samenwerken aan een Jake Paul videoclip set.

In de video speelde Rose als zijn vriendin en het klikte meteen. Ze begonnen te daten kort nadat Paul het had uitgemaakt met Tana Mongeau.

Sinds het begin heeft de relatie van Paul en Rose een aan-uit patroon gehad. In 2021 waren er geruchten over een breuk, maar in 2022 hadden ze zich verzoend en had Rose hem zelfs ten huwelijk gevraagd op Entertainment Tonight.

Ze leken tevreden samen tot begin 2022, toen er weer geruchten over een breuk opdoken. Het gerucht werd aangewakkerd door Pauls tweet waarin hij zijn single status aankondigde, en latere berichten beweerden dat hij “kapot” was van de breuk. Op Valentijnsdag deelde hij een foto van zijn bokshandschoenen, waarmee hij hun breuk verder benadrukte.

Jake Paul en Jutta Leerdam zijn een setje

jutta-leerdam-jake-paul-badjas-naakt
Bron: instagram @juttaleerdam

Jutta Leerdam, een meervoudig medaillewinnares in het schaatsen, en YouTuber en bokscoryfee Jake Paul zijn momenteel aan het daten. Ja, de twee zijn al vaak samen gezien.

Begin 2017 ging Leerdam met de Nederlandse schaatser Koen Verweij. Op 1 augustus 2022 kondigde ze echter op haar Instagram pagina aan dat ze vrijgezel was.

Na een paar maanden eerder contact te hebben gekregen via Instagram, kondigden Leerdam en de Amerikaanse social media persoonlijkheid en professioneel bokser Jake Paul in april 2023 publiekelijk hun relatie aan.