Vinden Mensen Mij Aantrekkelijk? Tekenen & Tips

Als je dit leest, is de kans groot dat je zelftwijfel hebt en denkt dat je niet aantrekkelijk bent….

… dus laten we beginnen met te zeggen dat iedereen aantrekkelijk is! Je hoeft niet bloedmooi te zijn om als aantrekkelijk persoon beschouwd te worden.

Tuurlijk, als iemand fysiek aantrekkelijk is, is het gewoon een natuurlijke reactie dat vreemden staren, of dat de meeste mensen geneigd zijn er meer aandacht aan te besteden, maar het is meer dan alleen het fysieke uiterlijk dat iemand aantrekkelijk maakt.

Er zijn zoveel verschillende manieren om aantrekkelijk te zijn en zoveel verschillende dingen die verschillende mensen aantrekkelijk vinden. Iedereen let op andere dingen en iemand (meerdere mensen!) zal zeker op jou vallen.

Hier zijn subtiele tekenen waar je op kunt letten die laten zien dat je aantrekkelijker bent dan je denkt, maar deze lijst is niet uitputtend of absoluut. Als je niet elk item op deze lijst aanvinkt, betekent dat niet dat je het niet in je hebt!

Een aantrekkelijk persoon zijn is meer dan esthetisch aantrekkelijk zijn. Het kan zijn hoe je je zelfvertrouwen manifesteert of hoe je charisma en charme uitstraalt dat mensen naar je toe trekken.

Praat met een erkende en ervaren therapeut als je je onzeker voelt over je uiterlijk en je zorgen maakt of andere mensen je wel aantrekkelijk vinden.

Tekenen dat je aantrekkelijk bent

vrouw-lachend-flirten

1. Mensen hebben de neiging je te kopiëren of te imiteren

Aantrekkelijke mensen krijgen misschien niet altijd veel lof voor hun uiterlijk, maar zelfs als je zelden complimenten krijgt, als mensen in je omgeving vragen naar je stijl en je mening over die van hen, dan ben je aantrekkelijker dan je denkt!

2. Je krijgt vaak complimenten – en niet alleen met woorden

Dit is een vrij eenvoudige, maar als mensen je niet alleen in woorden complimenteren, maar door subtiele tekenen zoals hoe ze op je reageren, naar je kijken en je aandacht geven, dan zijn dit een paar van de vele complimenten die zeggen dat je aantrekkelijk bent.

Mensen laten je graag weten hoe aantrekkelijk je bent omdat ze willen dat je dat weet, en je een goed gevoel willen geven. Sommigen proberen waarschijnlijk met je te flirten….

3. Mensen flirten met je en willen je gezelschap

Misschien vragen mensen je regelmatig op afspraakjes en vragen ze je nummer, of versieren ze je zelfs gewoon op avondjes uit.

Als je met hen in gesprek bent, zijn subtiele tekenen zoals het likken van lippen of het spelen met hun haar ook een weggevertje. Dit is een vrij duidelijk teken dat ze zich tot je aangetrokken voelen!

Vergeet niet dat iedereen een ander type heeft en dat iedereen op zijn eigen manier aantrekkelijk is, dus alleen omdat je niet elke keer dat je het huis verlaat wordt versierd, betekent dat niet dat je onaantrekkelijk bent.

4. Je zit lekker in je vel – en mensen voelen dat aan

succesvolle-entrepreneur-ondernemer-man-lach-blij

Niet alleen vermijd je jezelf te vergelijken met anderen, maar je geeft eerlijk gezegd niet om de schoonheidsnormen van anderen omdat je je zelfvoorzienend voelt en weet wat je waard bent – en dat is buitengewoon aantrekkelijk!

Als je iemand bent die zelfvertrouwen uitstraalt, niet plakkerig, noch behoeftig, en je voelt je ook niet zelfbewust of hebt een laag zelfbeeld, dan is het zelfs geen grote verrassing als de meest aantrekkelijke persoon jou ook aantrekkelijk vindt.

5. Mensen beginnen graag gesprekken met je

Laten we niet vergeten dat aantrekkelijk zijn niet alleen gaat over hoe we eruit zien! Zeker, het is een goede manier om aanvankelijk te beginnen, maar er is zoveel meer aan de hand dan er alleen maar aantrekkelijk uitzien.

Als een kennis, of zelfs een vreemde, af en toe oogcontact maakt, een vriendelijke glimlach oproept, met je begint te praten, en doorgaat met vragen stellen om het gesprek gaande te houden, dan vindt hij/zij je waarschijnlijk aantrekkelijk.

Als je merkt dat je geweldige gesprekken voert, geweldige grappen maakt, en misschien zelfs een beetje onnozel en flirterig wordt, dan ben je niet alleen geweldig gezelschap – je bent ook aantrekkelijk!

6. Mensen brengen graag tijd met je door en willen met je optrekken

Als mensen naar je toe trekken en regelmatig tijd met je willen doorbrengen, dan ben je aantrekkelijk. Er is iets aan jou dat mensen aantrekt en ervoor zorgt dat ze bij je in de buurt willen zijn. Het kan je uiterlijk zijn, je gevoel voor humor, of je energie – wat het ook is, als mensen daarom bij je in de buurt willen zijn, dan ben je zeker aantrekkelijk!

Nogmaals, iedereen is aantrekkelijk op zijn eigen manier, dus ook al zie je het zelf niet, de mensen die je opzoeken en tijd met je willen doorbrengen zien het en geloven het. Probeer dit te geloven en besef dat mensen wel degelijk bij je in de buurt willen zijn, hoe moeilijk het in het begin ook voelt!

7. Je hebt gedate of een relatie gehad

Als je ooit in een relatie hebt gezeten, regelmatig met dezelfde persoon op date gaat, of een relatie hebt gehad, dan ben je natuurlijk aantrekkelijk!

Niemand brengt veel tijd met iemand door tenzij hij of zij daarvoor kiest, en ze kiezen er niet voor niets voor om met jou om te gaan.

Als je met iemand naar bed bent geweest, of net intiem bent geweest met iemand met wie je date, dan vinden ze je kennelijk leuk en aantrekkelijk.

8. Mensen kijken je na

vrolijk-vrouw-blij

Misschien word je veel bekeken op straat, of kijken mensen dubbel als ze langs je lopen in een bar. Je bekijken gebeurt niet alleen persoonlijk, maar kan ook online via sociale media, zoals wanneer ze je volgen en reageren op je posts.

Natuurlijk, als je je er prettig bij voelt, kan dit fijn voelen en is het een goede vertrouwensboost die je laat weten dat mensen je aantrekkelijk vinden.

9. Mensen zijn verbaasd dat je single bent

Als mensen verbaasd of geschokt zijn als je vertelt dat je single bent, komt dat omdat ze je zien als iemand die gemakkelijk een aantrekkelijke partner zou aantrekken, zodanig dat mensen hun wenkbrauwen vol ongeloof optrekken als je niet met iemand bent.

Evenzo, als mensen verbaasd zijn dat je single bent, is dat waarschijnlijk omdat ze je aantrekkelijk vinden en daarom aannemen dat iedereen dat ook doet!

10. Mensen veranderen om je heen

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt – je vindt iemand aantrekkelijk en wordt een beetje giechelig, of wordt verlegen en begint te blozen, of begint misschien met je haar te spelen en te flirten.

Als je merkt dat het gedrag van mensen om je heen verandert, is dat waarschijnlijk omdat ze je aantrekkelijk vinden.

Misschien geven ze echt om je mening en worden ze daarom een beetje nerveus en willen ze indruk op je maken, of ze gaan helemaal los en beginnen grapjes te maken en proberen je aandacht te krijgen.

Hoe dan ook, als mensen regelmatig van gedrag veranderen als je in de buurt bent, is dat omdat ze je aantrekkelijk vinden en willen dat je hen opmerkt.

11. Mensen van hetzelfde geslacht tonen afgunst jegens jou

Episode 5 Nbc GIF by Law & Order

Als je ooit in een positie bent geweest waarin een groep mensen van hetzelfde geslacht als jij gemeen over je doet of je uitsluit van hun groep, kan dat zijn geweest omdat je hen onzeker maakt over hun eigen uiterlijk door jouw overduidelijke aantrekkelijkheid.

Misschien zijn ze jaloers op alle aandacht die je krijgt of omdat ze zien dat je een voorkeursbehandeling krijgt vanwege je uiterlijk. Geen van die dingen hoeft waar te zijn, willen ze kwade gevoelens jegens jou hebben.

12. Mensen maken oogcontact met je

Het ontmoeten van andermans blik kan een teken van aantrekkingskracht zijn, vooral als dat oogcontact intens en langdurig is. We hebben de neiging om mensen niet zo