Wie is Vince de Vogel? Dit is Wat we Weten!

In een wereld vol bekende namen en beroemde gezichten, duikt af en toe een nieuwe ster op die de schijnwerpers steelt. Een naam die de laatste tijd steeds vaker opduikt in gesprekken over opkomende talenten is die van Vince de Vogel, de zoon van niemand minder dan Erik de Vogel. Maar wie is Vince de Vogel eigenlijk? En wat maakt hem zo interessant? Laten we in dit artikel een kijkje nemen in het leven en de carrière van deze jonge artiest.

Het Begin van een Dynastie

erik-de-vogel

Vince de Vogel is de zoon van de beroemde Nederlandse acteur Erik de Vogel. Geboren op 2 mei 1961 in Haarlem, is Erik vooral bekend geworden door zijn iconische rol als Ludo Sanders in de RTL-soap “Goede tijden, slechte tijden”. Maar dat is niet alles; hij heeft ook de rol van Hoofdpiet gespeeld bij de intocht van Sinterklaas in de periode van 1994-1997 en heeft deelgenomen aan andere programma’s gerelateerd aan het sinterklaasfeest.

De opkomst van Vince

vince-de-vogel-zoon-erik-de-vogel
Bron: instagram @vincedevogel

Vince de Vogel is echter niet de zoon van Erik’s huidige partner, Caroline, maar is voortgekomen uit een eerdere relatie van zijn vader. Vince heeft zich tot nu toe niet vaak laten zien in de media en heeft geen acteercarrière zoals zijn vader, maar hij heeft zijn passie elders gevonden – in de muziek. Als je zijn Instagram bekijkt, zul je enkele foto’s vinden uit zijn nieuwste videoclip. Ja, je leest het goed, Vince de Vogel kan heel goed zingen. De vraag die nu op ieders lippen brandt, is of hij het net zo ver zal schoppen in de muziekwereld, als zijn vader Erik in de acteerwereld, of wellicht nog veel verder!

Meer de Vogels

Bron: instagram @solanevictoria

Naast Vince heeft Erik de Vogel nog twee dochters, Alix en Solane de Vogel. Het lijkt erop dat goede genen door de hele familie stromen, want ook deze twee jonge dames zijn buitengewoon getalenteerd en aantrekkelijk. Alix is erg kunstzinnig en is vaak te vinden met een fotocamera in de hand, gefocust op interieur en mode. Ze deelt ook graag portretten van haar halfzusje, die eveneens schittert op haar foto’s.

De muzikale ambities van Vince

Vince heeft duidelijk ambities in de entertainmentwereld, maar niet als acteur. Hij streeft ernaar om een hiphop-artiest te worden. Onder de artiestennaam “Da Vince” heeft hij zijn debuutalbum uitgebracht, getiteld “Portraits”. Dit album bevat maar liefst elf tracks en is te beluisteren op Spotify en andere streamingplatforms.

Papa’s trots

vince-de-vogel-erik-de-vogel
Bron: instagram @igmarfelicia

Vader Erik kan niet trotser zijn op zijn zoon en heeft zijn enthousiasme geuit over het eerste album van Vince. Ondanks het feit dat Erik een beroemde naam is in Nederland, is Vince vastbesloten om zijn eigen weg te banen. Hij benadrukt dat zijn succes niets te maken heeft met de beroemdheid van zijn vader. Ook Erik zelf beaamt dit en voegt eraan toe dat Vince geen hulp heeft gehad van hem bij zijn hiphopcarrière. Het lijkt erop dat Vince de uitdaging graag op eigen kracht aangaat.

Vince Over Zijn Muziek

Vince de Vogel heeft zijn gevoelens en emoties altijd in zijn muziek willen uitdrukken. Hij gelooft dat als je jezelf toestaat om iets te voelen, goed of slecht, er zoveel mogelijkheden zijn om het te uiten. Het is allemaal energie die kan worden gebruikt voor iets groters dan onszelf. Misschien zul je bepaalde gevoelens accepteren die je altijd hebt proberen te negeren, of misschien gebruik je ze als brandstof om te creëren. Hij is vastbesloten om de rijke creatieve bron van zijn emoties te blijven benutten en te delen met de wereld.

Vince de Vogel, de zoon van de beroemde Nederlandse acteur Erik de Vogel, heeft de entertainmentwereld betreden met zijn muzikale talent. Terwijl zijn vader schitterde op het televisiescherm, schittert Vince op het podium van de muziek. Met zijn debuutalbum “Portraits” laat hij zien dat hij klaar is om zijn eigen stempel te drukken op de muziekscene. We kijken uit naar meer geweldige muziek en prestaties van deze getalenteerde artiest.