20 Tekenen dat een Verlegen Vrouw Verliefd op je is

Terwijl sommige vrouwen zelfverzekerd en open zijn over hun gevoelens, is dat niet het geval met degenen die gereserveerd zijn. Zulke vrouwen zullen je op slinkse wijze hints geven en je moet zeer waakzaam zijn om de tekenen op te vangen dat een verlegen vrouw een oogje op je heeft.

Volgens onderzoek zijn verlegen vrouwen bang voor afwijzing en daarom houden ze hun gevoelens voor zich, zelfs als het hen pijn doet. In plaats daarvan zullen ze subtiele hints en soms niet-zo-subtiele hints laten vallen. Ze doen dit om je te laten weten dat ze in je geïnteresseerd zijn zonder het echt te zeggen. Ze willen dat je hen benadert, zodat ze niet te maken krijgen met de angst voor afwijzing als ze je eerst mee uit vragen.

Zal een verlegen vrouw haar verliefdheid dan helemaal negeren? Nou, dat zou kunnen, maar niet helemaal. In deze gids vertellen we je hoe je kunt weten of een verlegen vrouw je leuk vindt zonder met haar te praten. We geven je ook tips over hoe je met een verlegen vrouw kunt praten en haar op haar gemak kunt stellen.

Als je in de war bent of een verlegen vrouw een oogje op je heeft of niet, dan zouden de volgende punten genoeg moeten zijn om je in de meeste gevallen tot een juiste conclusie te leiden. Houd er wel rekening mee dat ieder mens uniek is en dat ze misschien niet alle vakjes aankruist, ook al is ze dol op je. Gebruik deze lijst als een leidraad.

1. Ze is super spraakzaam online maar super stil in persoon

vrouw-lachend-flirten

Zal een verlegen vrouw haar verliefdheid negeren? Nou, een gereserveerde vrouw is niet zelfverzekerd als je haar persoonlijk ontmoet. Dat is echter niet het geval als je haar online ontmoet. Als een verlegen vrouw een oogje op je heeft, zal ze geanimeerd over teksten praten. Weet daarom dat ze je in persoon niet negeert, ze is gewoon niet zelfverzekerd genoeg om haar echte persoonlijkheid aan je te laten zien.

Ze wil dat je haar benadert, maar is gewoon niet dapper genoeg om het direct tegen je te zeggen. Hoewel de reden bekend is, blijft het verbazingwekkend om te zien hoe ze verandert in een superstil persoon nadat ze online super spraakzaam is geweest. Een van de weinige tekenen dat een verlegen vrouw je leuk vindt, maar het probeert te verbergen, is dat ze iedereen behalve jou persoonlijk zal negeren.

2. Ze is nerveus of onhandig om je heen terwijl ze verder kalm en beheerst is

Als een verlegen vrouw onhandig of nerveus om je heen is, terwijl ze over het algemeen kalm is, dan is er een kans dat ze je leuk vindt. Haar onhandig of nerveus zijn om je heen kan ook worden beschouwd als een van de tekenen dat een verlegen vrouw je leuk vindt, maar het niet probeert te laten zien.

3. Een verlegen vrouw onthoudt zelfs de meest onbelangrijke details over jou

Noemt ze vaak verschillende, vaak onbelangrijke, gebeurtenissen uit je verleden die veel voor je betekenden? Dit kan een teken zijn dat ze in je geïnteresseerd is. Mensen hebben de neiging om meer aandacht te besteden aan iemands details of verhalen als ze romantisch geïnteresseerd zijn.

Vooral gereserveerde vrouwen hebben de neiging deze voorvallen mentaal te noteren. Als ze zich details herinnert zoals jouw mening over een willekeurige film, is de kans groot dat ze je leuk vindt.

4. Haar vriendinnen giechelen als ze bij jou in de buurt is

jaloerse-vrienden-herkennen

Hoe reageert een verlegen vrouw als ze bij jou in de buurt is? Probeer dat op te merken. Maar belangrijker is hoe haar vriendinnen reageren. Merk je dat haar vriendinnen giechelen als ze bij je in de buurt is, of langs je heen loopt, of haar plagen als je de kamer binnenkomt? Als je antwoord op een van deze vragen ja is, dan behoort dit tot de duidelijkste tekenen dat een verlegen vrouw een oogje op je heeft.

5. Ze is geïnteresseerd in je leven

Als je in iemand geïnteresseerd bent, wat is dan over het algemeen het eerste wat je doet? Proberen meer over hem of haar te weten te komen! Je verlegen crush zou hetzelfde doen als ze je leuk vindt.

  • Als je merkt dat ze je plotseling meer vragen stelt om te proberen je beter te leren kennen, vindt ze je misschien leuk
  • Een verlegen vrouw kan je deze vragen rechtstreeks stellen of ze komt liever over je te weten via jullie gezamenlijke vrienden, op een niet-creepy manier
  • Als iemand alles over een persoon wil weten, betekent dat meestal dat ze om die laatste geeft
  • Dus, als een vrouw geïnteresseerd is om alles te weten over je leven, je sympathieën en antipathieën, je doelen, zelfs je familieleden, kan dat betekenen dat ze je leuk vindt

6. Ze vindt je grappig, zelfs als de meeste mensen dat niet vinden

Een van de meest duidelijke tekenen dat een verlegen vrouw een oogje op je heeft, is dat ze je meestal hilarisch vindt.

  • Als een verlegen vrouw waanzinnig lacht, zelfs om je meest op het randje grappige grappen, is de kans groot dat ze een oogje op je heeft.
  • Als je iemand bent die niet regelmatig gewaardeerd wordt om zijn gevoel voor humor, dan is het feit dat ze je grappig vindt terwijl de meeste mensen dat niet doen het antwoord daarop.

7. Ze zoekt contact met jouw vrienden om meer over je te weten te komen

Omdat een verlegen vrouw zich niet zelfverzekerd genoeg voelt om direct met je te praten, zal ze proberen vrienden te worden met je groep. Zo komt ze meer over je te weten zonder het je rechtstreeks te vragen.

8. Haar vrienden proberen jouw vrienden te worden om meer over je te weten te komen

Evenzo kunnen haar vrienden proberen vrienden met je te worden. Ze doen dit niet alleen om meer details over je te weten te komen, maar ook om te peilen of je bij haar past. Ze weten perfect wie ze is, wat goed voor haar is en wat niet, en daarom doen ze hun best om ervoor te zorgen dat je bij haar past.

9. Ze bloost veel als je haar een compliment geeft

laptop-vrouw-werken

Elke persoon, ongeacht het geslacht, kan oncontroleerbaar blozen ervaren als ze met hun verliefdheid praten. Dit betekent dat een verlegen individu gemakkelijk kan blozen door verlegenheid of ongemak. Een goede manier om erachter te komen of een verlegen vrouw je leuk vindt, is door haar een compliment te geven of zelfs subtiel met haar te flirten. Als je crush rood wordt als je flirt, kan dat betekenen dat ze je gevoelens beantwoordt.

Er is echter een dunne lijn tussen subtiel met iemand flirten en te sterk overkomen. Je moet altijd letten op de verbale en non-verbale signalen als je dit doet met iemand die gereserveerd is. Als er ook maar de geringste zweem van ongemak is, stop dan onmiddellijk met flirten. Vergeet niet jezelf af te vragen: gezond flirten is niet schadelijk, maar ga je over de schreef? Je moet ook aanwezig en oplettend zijn om te begrijpen of ze bloost terwijl ze complimenten van iemand krijgt of zich anders gedraagt in jouw omgeving.

10. Ze helpt je, zelfs als het haar ongelegen komt

Als een verlegen vrouw een oogje op je heeft, zal ze alles op alles zetten om je te helpen. Dit is een van de grootste voorbeelden van hoe ze subtiele hints laat vallen dat ze je leuk vindt. Een voorbeeld hiervan kan zijn hoe ze je vrijwillig helpt met je projectwerk, zelfs als haar eigen deadlines snel naderen. Mocht een verlegen vrouw een oogje op je hebben op het werk, dan zul je merken dat ze je helpt bij je presentatie, zelfs als ze zelf nog genoeg te doen heeft.

11. Je merkt dat ze meerdere keren op een dag naar je kijkt

Als een verlegen vrouw verliefd op je is, zal ze je NOOIT rechtstreeks aankijken, zelfs niet als je de kamer binnenkomt. Je zult merken dat ze meerdere keren per dag een blik van je probeert te ontwijken. Dit ligt voor de hand, want met de meeste mensen is ze niet in staat oogcontact te houden, laat staan met degene die ze leuk vindt.

12. Ze kopieert onbewust je maniertjes

Als we iemand leuk vinden, kopiëren we onbewust een bepaald aspect van zijn maniertjes. Als iemand je leuk vindt, zal zij spontaan je fysieke houdingen en gebaren nabootsen.

13. Ze toont haar liefde indirect via haar posts op sociale media

instagram-social-media-app-statistiek

Als je in de wereld van vandaag iets wilt weten over een persoon, hoef je alleen maar hun sociale media te bekijken. Geen wonder dat een verlegen vrouw je via haar posts en activiteiten op sociale media laat weten dat ze geïnteresseerd is. Een voorbeeld hiervan kan zijn dat ze je posts stuurt. Dit moet ook worden beschouwd als een van de meest voor de hand liggende tekenen dat een verlegen vrouw een oogje op je heeft. Hoewel dit iets is wat de meeste vrienden ook doen, kan het een teken zijn dat een verlegen vrouw je leuk vindt.

Dit geldt vooral als ze je steeds foto’s en afbeeldingen stuurt die haar aan jou doen denken. Bovendien, als ze in je geïnteresseerd is, is de kans groter dat ze al je foto’s leuk vindt en/of becommentarieert, zelfs als ze niet van nature op haar tijdlijn verschijnen.

14. Ze doet haar best om er geweldig uit te zien als ze bij je is

Als ze plotseling haar uiterlijk verandert als ze bij je in de buurt is, kan dat een teken zijn dat ze je leuk vindt. Je zult