Zes Beste Tips voor een Geweldige tijd in New York

Net als miljoenen toeristen heb je New York waarschijnlijk op je bucketlist staan. Van de ontzagwekkende Broadway-shows tot het schilderachtige uitzicht vanaf het Empire State Building, er is gewoon niet één reden waarom iemand New York zou willen bezoeken.

Er is zoveel te doen in New York dat veel mensen zich vaak overweldigd voelen. De meeste toeristen hebben niet veel tijd en willen er zeker van zijn dat ze in hun beperkte tijd zo veel mogelijk beleven. Als je ook een uitzonderlijke ervaring wilt hebben, moet je een plan bedenken.

Hier zijn een paar geweldige tips die je kunnen helpen een geweldige tijd te hebben in New York.

1. Probeer de metro

new-york-metro

Een van de grootste angsten voor elke reiziger naar New York zijn de files, die niemand onbekend is. Deze bestanden kunnen je uren laten vastzitten. Je zou deze tijd kunnen besteden door te profiteren van je nyc pass en alle mijlpalen in de omgeving te verkennen.

Als je ook tijd wilt besparen, is het altijd een goed idee om de metro te nemen. Dit vervoermiddel kan snel en goedkoop zijn. Je kunt contactloos betalen om te voorkomen dat je in de rij staat of je kaart af en toe moet opladen.

2. Verblijf in Midtown

Mensen die voor een beperkte tijd naar New York komen, willen het beste uit hun ervaringen halen. Als jij ook op tijd bent, wil je je tijd niet verdoen met reizen. In plaats daarvan kan het een beter idee zijn om van de bestemmingen te genieten.

Daarom wordt toeristen aangeraden een accommodatie in het centrum te zoeken. Op deze manier kom je dichter bij elke bestemming, kun je genieten van romantische plekjes voor afspraakjes en kun je er heerlijk eten. Je kunt dus meer tijd besteden aan het genieten van de bestemmingen dan aan het bereiken ervan.

3. Word een vroege vogel

New York is een geweldige plek om te bezoeken, vooral als je van drukte houdt. Dat betekent echter niet dat het geen plek is voor reizigers die op zoek zijn naar rust en eenzaamheid. Je kunt van het beste van New York genieten als je vroeg opstaat.

Je kunt naar een van de vele koffietentjes in New York gaan en genieten van het alledaagse leven van iemand die in New York woont. Na een kopje koffie zonder gedoe kun je naar een van de bestemmingen gaan die je wilt zien en genieten van een geweldige tijd zonder je zorgen te maken over de drukte.

4. Verken de parken

new-york-park

Als je de authentieke New York-ervaring wilt meemaken, mag je de prachtige parken in New York niet overslaan. Als je geen tijd hebt om elk park te bezoeken, ga dan in ieder geval naar Central Park. Het stelt geen enkele bezoeker teleur met zijn prachtige plekjes.

Je kunt hier heerlijk eten en een tijdje achterover leunen om van het prachtige uitzicht te genieten. Deze plek heeft het vermogen om de tijd voorbij te laten vliegen terwijl je geniet van een rustige dag.

5. Maak een wandeltocht

Een wandeltocht kan een van de beste dingen zijn die je kunt doen in New York, vooral als er geen kinderen bij zijn. Er worden elke dag verschillende gratis wandeltochten gehouden die je kunnen helpen de lokale kunst te waarderen en de geschiedenis te verkennen.

Zelfs als je niet geïnteresseerd bent om veel te weten te komen over de plaatselijke omgeving, kun je geïnteresseerd zijn in het ontmoeten van nieuwere mensen. Je wandeltocht kan een geweldige kans zijn om je eigen gezelschap te vormen, en dat allemaal gratis.

Het is echter altijd aan te raden dat deelnemers aan de wandeltocht hun gids een fooi geven. Deze gidsen werken hard om hun lokale geschiedenis levend te houden. Je kunt je waardering laten blijken door een fooi te geven en je waardering te delen voor wat ze doen.

6. Bezoek het museum

Je hoeft geen geschiedenisfanaat te zijn om een museum in New York te bezoeken. Met meer dan 145 musea is er voor iedereen wel iets te zien in de stad. Van The Museum of Natural History tot The Met, MOMA, enzovoort, je kunt ongeëvenaarde kunstwerken tegenkomen die je versteld doen staan.

Als je ooit het gevoel hebt dat je geen redenen meer hebt om musea te bezoeken, denk dan eens aan de foto’s die je kunt maken naast een skelet van een T-Rex. Het kan natuurlijk ook je kans zijn om het werk van de wereldberoemde Van Gogh en verschillende andere kunstenaars te zien.

Je kunt ook een gids inhuren of een snelle rondleiding in plaats van uren in het museum door te brengen. Zo hoef je jezelf niet uit te putten.