Alles Over Thijs Boermans (Leeftijd, Carriere, Relatie)

Thijs Boermans, geboren op 28 september 1996 in Amsterdam, is een naam die in de Nederlandse entertainmentindustrie steeds vaker opduikt. Als veelzijdige acteur heeft hij zijn stempel gedrukt op zowel het grote scherm als televisieseries.

  • Volledige naam: Thijs Boermans
  • Geboortedatum: 28 september 1996 (leeftijd 27 jaar)
  • Geboorteplaats: Amsterdam
  • Huidige woonplaats: Amsterdam
  • Relatiestatus: Thijs heeft een relatie met Anna Nooshin

Carrière

selfie-thijs-boermans
Bron: instagram @thijsboermans

Thijs Boermans maakte zijn entree in de filmwereld met een knal, met zijn optreden in de korte film “Gameboy.” Deze eerste stap zou de opmaat worden voor een veelbelovende carrière. Vervolgens vertolkte hij rollen in diverse televisieseries, waaronder “Noord Zuid,” “Trollie,” en “Tessa.”

Zijn grote doorbraak vond plaats in september 2016, toen hij zijn debuut maakte op het witte doek in de speelfilm “De held.” Hierin speelde hij de rol van Mich Edelman, wat zijn veelzijdigheid als acteur benadrukte.

thijs-boermans-spiegelselfie
Bron: instagram @thijsboermans

SpangaS en meer

Van oktober 2017 tot mei 2018 nam Thijs de rol van Lamar op zich in de jeugdserie “SpangaS.” Na dit avontuur volgden nog meer opmerkelijke optredens in films en series, zoals “Oogappels,” “Keizersvrouwen,” en “Nachtwacht: Het duistere hart.”

Thijs als presentator

In januari 2021 verraste Thijs zijn fans door als presentator op te treden in de online-serie “The Spotlight.” Hierin interviewde hij verschillende acteurs in elke aflevering, wat liet zien dat zijn talenten verder reikten dan alleen acteren.

Expeditie Robinson

2022 bracht een nieuwe uitdaging voor Thijs toen hij deelnam aan het 22e seizoen van het RTL 4-programma “Expeditie Robinson.” Hoewel hij als dertiende afviel en als negende eindigde, bewees hij opnieuw zijn vastberadenheid en veelzijdigheid.

De familie van Thijs Boermans

thijs-boermans-met-vader-theu-boermans
Thijs Boermans met vader Theu Boermans (Bron instagram @thijsboermans)

Thijs is niet alleen een talentvolle acteur, maar ook een familieman. Hij is de jongste zoon van regisseur Theu Boermans en regisseuse Paula van der Oest. Bovendien heeft hij een oudere broer, regisseur Bobby Boermans, en een zusje, actrice Antje Boermans. De liefde voor film en kunst zit duidelijk in de genen van de familie Boermans.

Relatie met Anna Nooshin

anna-nooshin-thijs-boermans
Bron: instagram @annanooshin

Een van de meest besproken onderwerpen rond Thijs Boermans is zijn liefdesleven. Na zijn dee