Sven van Beek knokt nu ook op de huizenmarkt – Voetbal International

In Balverliefd aandacht voor de gang van zaken achter de schermen van het voetbal en opvallende gebeurtenissen aan de rand van het veld. Deze week over SC Heerenveen-verdediger Sven van Beek en zijn opmerkelijke tweede carrière.

Dit verhaal is afkomstig uit het VI-weekblad. Bekijk hier wat er nog meer in de laatste editie staat!

De nieuwste medewerker van Turnkey del Sol stelt zich enthousiast voor op de website van het makelaarskantoor. Naast een vrolijke foto doen ook de hoofdletters en het uitroepteken vermoeden dat de jongste bediende er zin in heeft: ‘MIJN CARRIÈRE NAAST VOETBAL!’ Daaronder: ‘Mijn naam is Sven van Beek en ik ben sinds juli 2023 werkzaam bij Turnkey del Sol. Naast mijn huidige voetbalcarrière ga ik zoveel mogelijk werkzaamheden voor het bedrijf verrichten als vastgoedmakelaar. (…) Als klein kind gingen wij als gezin bijna ieder jaar naar Spanje op vakantie. Daardoor heb ik altijd het gevoel gehad dat Spanje mijn tweede thuis is. In 2020 heb ik…

Lees verder bij www.vi.nl