Beste 10 Styling Tips bij Gouden Oorbellen

Mensen tooien zich al 25.000 jaar met gouden oorbellen, dus het is logisch dat dit klassieke materiaal nog steeds in de mode is. Oorbellen van goud zitten comfortabel, voelen fijn aan en zijn ongelooflijk stijlvol. In de huidige modewereld maken gouden oorbellen een comeback. Je kunt aan elke outfit een vleugje goud toevoegen, ongeacht de huidige modetrend.

Heb je gouden oorbellen gezien die je heel graag aan je garderobe wilt toevoegen? Zo ja, dan hebben we de top tien manieren om je gouden sieraden te stylen voor je op een rijtje gezet.

1. Oorbellen voor het gezicht

vrouw-oorbellen-mode

Accentueer een strakke paardenstaart of een messy bun die dit seizoen populair zijn met een paar gouden oorbellen. Langere gouden oorbellen geven je gezicht meer lengte als je haar opgestoken is.

Je vindt gouden oorbellen in zowel delicate als verfijnde stijlen. Kies een paar dat je mooi vindt en dat je de hele dag of nacht kunt dragen.

2. Ga voor vintage

Het vinden van gouden vintage oorbellen is een leuke manier om onverwachte stijl toe te voegen aan een outfit. Vintage oorbellen zijn net een schattenjacht en je kunt een uniek stuk dragen.

Als je een vintage paar oorbellen wilt dragen, zorg er dan voor dat je ze mixt met sieraden uit dezelfde tijd. Zo blijft je look samenhangend en zie je er niet te gekostumeerd uit.

3. Gouden oorbellen en geheel zwarte outfits

Niets staat zo chique als een geheel zwarte outfit. Alles van een zwart jurkje tot een skinny zwarte spijkerbroek ziet er moeiteloos cool uit met de juiste gouden oorbellen.

Geef je zwarte look meer pit door opvallende gouden oorbellen aan je stijl toe te voegen. Een paar gouden oorbellen en een lange ketting zullen opvallen tegen de donkere achtergrond.

4. Kies een focus

oorbellen-ringen

Maak bij het stylen van je outfit en gouden oorbellen de keuze om te focussen op een van de twee. Als je gaat voor een outfit met felle kleuren en opvallende patronen, probeer dan een paar eenvoudige gouden oorbellen en een armband.

Als je je outfit liever ingetogen houdt, wees dan niet bang om wat wilder te zijn met je oorbellen. Draag dikke gouden hoepel ringen en een arm vol gouden armbanden.

5. Gouden hoepel oorbellen falen nooit

Als je het gevoel hebt dat je outfit wat inspiratie nodig heeft, misstaat een paar gouden hoepels nooit. Deze oorbellen zijn een klassieke optie die bij bijna elke outfitstijl past.

Draag voor een casual look een kleinere, subtielere hoepel. Draag je je haar opgestoken, draag dan grote hoepels en maak ze het middelpunt van je outfit.

6. Probeer eens delicaat

Kies in plaats van een opvallend paar oorbellen iets ingetogen en delicaat. Een paar dunne gouden oorbellen kunnen zelfs een casual outfit bij elkaar brengen.

Combineer bijvoorbeeld een dikke trui met subtiele gouden studs. Je kunt studs bij alles dragen, van een jurk tot een sweatshirt en jeans.

7. Ga niet te ver

gouden-statement-oorbellen-vrouw

Als het op gouden oorbellen aankomt, kan ‘less is more’ soms beter uitpakken. Hoewel een statement paar oorbellen een fantastische manier is om pit aan een outfit te geven, bestaat er ook zoiets als te veel van het goede. Houd al het andere eenvoudig als je een paar gouden oorbellen kiest als middelpunt.

8. Meng je goud tinten

Het was ooit een modezonde om de metalen van je sieraden te mengen. Nu is het mengen van goudtinten een modestatement.

Een manier om deze look succesvol te houden is door de stijl van je oorbellen hetzelfde te houden. Als je een paar eenvoudige geelgouden studs hebt, combineer ze dan met witgouden oorbellen.

9. Probeer nieuwe kleuren goud

Ben je altijd een witgouden oorbellen persoon geweest? Of misschien ben je je hele leven bij geel goud gebleven. Wees niet bang om het eens over een andere boeg te gooien en een andere kleur goud te proberen.

Je kunt gouden sieraden vinden in veel verschillende tinten goud. Mix je look door een sieraad met twee tinten goud te proberen. Roségoud is een prachtige keuze die minder duur kan zijn dan geelgouden opties.

10. Draag wat jij mooi vind

Het beste aan mode en oorbellen is dat je een ruime keuze hebt uit veel stijlen. Modetrends kunnen leuk zijn om te volgen, maar er zijn geen harde regels. Draag gouden oorbellen waarin je je goed voelt en die je mooi staan.