Stijlvolle Smokings voor elke Speciale Gelegenheid

Een smoking draag je naar een speciale gelegenheid, waarbij de dresscode black tie of avondkleding is. Dit kan een voorstelling zijn in de stadsschouwburg, een feestelijke bijeenkomst of uiteraard een eigen bruiloft. Een mooie smoking zorgt ervoor dat je er stijlvol en chique uitziet en je krijgt met gemak alle ogen op jou gericht. Bij designer Henk ter Horst kun je kiezen uit een ruime collectie stijlvolle smokings. Er zijn zelfs tal van bijpassende accessoires die jouw outfit compleet maken. Voor een echt finishing touch kies je voor een smoking overhemd, een vest, manchetknopen en een bijpassende pantalon en schoenen. Iedereen zal onder de indruk zijn van je verschijning en verrast zijn hoe stijlvol je jezelf weet te kleden.

Onderdelen van een smoking

smoking-man-mode

Een smoking is opgebouwd uit verschillende onderdelen, waarbij elk bijdraagt aan het perfectioneren van jouw look. Een traditionele smoking omvat kledingstukken als een smokingcolbert over een stijlvol strak gestreken overhemd. Het colbert is compleet met een bijpassende pantalon. Je kunt nog een smokingvest of cummerband toevoegen voor meer stijl en manchetknopen plaatsen aan de mouwen van het overhemd. Lakschoenen maken het ensemble compleet, evenals een strik of vlinderdas. Om de broek goed op zijn plek te houden, kun je ervoor kiezen om bretels te gebruiken. Je bepaalt zelf welke accessoires je wilt uitkiezen, om de smoking helemaal af te maken. In de winkels van Henk ter Horst word je uiteraard geheel bijgestaan door ervaren verkopers, die je kunnen informeren over de uitgebreide keuze binnen de collectie aan smokings.

Megastore in Almelo

Smokings van Henk ter Horst zijn online verkrijgbaar. Hier kun je een goede indruk krijgen van wat er allemaal mogelijk is. Smokings zijn in verschillende modellen te koop en ook is er voldoende keuze aan kleuren, stijlen en prints. Om er zeker van te zijn dat een smoking goed past en helemaal aansluit bij de look die je voor ogen hebt, kun je een afspraak maken in de megastore in Almelo. Hier helpen ervaren verkoop specialisten jou om een smoking op maat te vinden, zodat deze perfect aansluit bij jouw visie. Hier kun je verschillende smokings voor heren passen, om de juiste smoking te vinden voor jouw speciale gelegenheid. De pasvorm moet goed aansluiten, dus je kunt bovendien gebruikmaken van de vermaakservice. Jouw smoking wordt zo op maat gemaakt, zodat je een verpletterende indruk zult maken.

Mannen in pak

Veel vrouwen vinden een man in pak aantrekkelijk. Met een mooie smoking voor mannen behaal je wellicht niet de lijst van knapste sexy mannen ter wereld, zoals op de website van De Nieuwe Reporter staat vermeld, echter zul je menig hoofd doen keren. Zodra jij de ruimte binnenloopt in een mooi smoking van Henk ter Horst, dan weet je dat je indruk maakt. Je zult iedereen versteld doen staan en niemand kan meer om je heen. Een speciale gelegenheid is het perfecte moment om er stijlvol en chique uit te zien en een onvergetelijke indruk achter te laten.