Top 15 Meest Sexy Foto’s van Actrice Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau is geboren op 19 maart 1985 in Ibiza, Spanje. Haar moeder is van Nederlandse afkomst en haar vader is van Spaanse afkomst. Op jonge leeftijd verhuisde ze naar Nederland, waar ze opgroeide in het Friese dorpje Bedum. In 2004 begon ze haar carrière als presentatrice bij TMF en later bij BNN.

Carrière van Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau begon haar carrière als presentatrice bij TMF. In 2006 ging ze aan de slag bij BNN, waar ze programma’s presenteerde zoals ‘Try Before You Die’, ‘Feuten’ en ‘Sterrenstof’. In 2008 maakte ze haar acteerdebuut in de Nederlandse film ‘Snowfever’. Hierna speelde ze in verschillende Nederlandse films en televisieseries, waaronder ‘Onderweg naar morgen’, ‘Flikken Maastricht’ en ‘Costa!’.

In 2009 werd Yolanthe Cabau verkozen tot ‘Mooiste Vrouw van Nederland’ door het mannenblad FHM. Dat jaar startte ze ook haar eigen sieradenlijn ‘Yolanthe Cabau by My-Jewellery’. In 2011 verhuisde ze naar Spanje, waar ze ging samenwonen met voetballer Wesley Sneijder.

In 2012 presenteerde ze het programma ‘Surprise Surprise’ bij RTL4. In datzelfde jaar speelde ze ook in de Amerikaanse film ‘Pain & Gain’ naast Mark Wahlberg en Dwayne Johnson. In 2013 en 2014 was ze te zien in de Nederlandse film ‘Bluf’ en de televisieserie ‘Divorce’.

Yolanthe Cabau in FHM500

In 2012 werd Yolanthe Cabau verkozen tot de meest sexy vrouw van Nederland door het mannenblad FHM. Het was de eerste keer dat ze deze titel won, en ze was dan ook zeer vereerd. Yolanthe stond niet alleen op nummer één in de FHM 500, maar was ook de covergirl van het bijbehorende tijdschrift.

Het winnen van deze titel betekende veel voor Yolanthe, omdat ze vaak werd bekritiseerd vanwege haar uiterlijk en als ’te dun’ werd beschouwd. Door te worden verkozen tot de meest sexy vrouw van Nederland, voelde ze zich eindelijk geaccepteerd en gewaardeerd voor wie ze was.

Naast haar werk als actrice en presentatrice, heeft Yolanthe ook een carrière als model. Ze heeft samengewerkt met verschillende merken en stond op de cover van diverse tijdschriften. Haar verschijning in de FHM 500 heeft haar populariteit nog verder vergroot en maakte haar een van de meest gewilde modellen in Nederland.

Hoewel de FHM 500 nu niet meer wordt uitgegeven, blijft Yolanthe populair en geliefd bij haar fans. Ze blijft werken aan nieuwe projecten en is altijd bezig met het ontwikkelen van haar carrière.

Of ze ooit weer zal worden verkozen tot de meest sexy vrouw van Nederland is nog maar de vraag, maar één ding is zeker: Yolanthe blijft altijd een inspiratie voor vele vrouwen.

Het goede doel

Naast haar carrière als actrice en presentatrice zet Yolanthe Cabau zich ook in voor het goede doel. In 2006 richtte ze samen met haar vader de ‘Yolanthe Foundation’ op, die zich inzet voor kinderen in ontwikkelingslanden.

De Yolanthe Foundation heeft in de afgelopen jaren veel projecten opgezet in onder andere Ghana, Sri Lanka en Haïti. Zo bouwde de stichting onder andere scholen, waterputten en sportvelden. Ook zette de stichting zich in voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti in 2010.

Naast haar werk voor de Yolanthe Foundation is Yolanthe Cabau ook betrokken bij andere goede doelen. Zo steunt ze onder andere de ‘Free a Girl‘ campagne, die zich inzet tegen kinderprostitutie.

Persoonlijk leven

Yolanthe Cabau is niet alleen bekend vanwege haar carrière en haar huwelijk met Wesley Sneijder, maar ook vanwege haar opvallende verschijning. Ze staat bekend om haar opvallende outfits en haar liefde voor mode.

In 2018 kondigden Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder aan te gaan scheiden. Het stel heeft samen een zoon, Xess Xava, die in 2015 werd geboren.

Conclusie

Yolanthe Cabau is een veelzijdige persoonlijkheid die zich op verschillende vlakken heeft weten te bewijzen. Ze begon haar carrière als presentatrice bij TMF en later bij BNN, waarna ze haar acteerdebuut maakte in de Nederlandse film ‘Snowfever’. Naast haar carrière als actrice en presentatrice zet ze zich in voor het goede doel. Zo richtte ze samen met haar vader de Yolanthe Foundation op, die zich inzet voor kinderen in ontwikkelingslanden. Yolanthe Cabau is ook bekend als voetbalvrouw van Wesley Sneijder en staat bekend om haar opvallende verschijning en liefde voor mode.

FAQs

  1. Wat is de Yolanthe Foundation en wat doet de stichting? De Yolanthe Foundation is een stichting die zich inzet voor kinderen in ontwikkelingslanden. De stichting heeft in de afgelopen jaren veel projecten opgezet, zoals het bouwen van scholen, waterputten en sportvelden.
  2. Hoe heeft Yolanthe Cabau Wesley Sneijder ontmoet? Yolanthe Cabau leerde Wesley Sneijder kennen tijdens een wedstrijd van het Nederlands elftal in 2009.
  3. Wat is de reden van de scheiding tussen Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder? In 2018 kondigden Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder aan te gaan scheiden. De reden van de scheiding is niet bekendgemaakt.
  4. Wat is de ‘Free a Girl’ campagne? De ‘Free a Girl’ campagne is een campagne die zich inzet tegen kinderprostitutie. De campagne vraagt aandacht voor het probleem van kinderprostitutie en zamelt geld in om meisjes uit de prostitutie te bevrijden.
  5. Wat zijn de plannen van Yolanthe Cabau voor de toekomst? Het is niet bekend wat de plannen zijn van Yolanthe Cabau voor de toekomst. Ze heeft zich de afgelopen jaren voornamelijk gericht op haar werk voor de Yolanthe Foundation en op haar carrière als actrice en presentatrice. Het is mogelijk dat ze in de toekomst weer nieuwe projecten gaat oppakken, maar hierover zijn nog geen concrete plannen bekend.

Ook interessant