Top 25 Meest Sexy Foto’s van Schaatsster Jutta Leerdam

Jutta Leerdam is een Nederlandse schaatsster geboren op 30 december 1998 in ‘s-Gravenzande, Zuid-Holland. Ze begon op jonge leeftijd met schaatsen en maakte haar debuut op internationale wedstrijden in 2016.

In 2017 won Leerdam zilver op het NK Sprint voor junioren en in 2018 won ze goud op het NK Allround voor junioren. In datzelfde jaar maakte ze ook haar debuut op het WK junioren, waar ze de 1500 meter won.

Haar doorbraak op senioren niveau kwam in het seizoen 2019-2020, toen ze de Nederlandse titel won op de 1000 meter en Europees kampioen werd op de teamsprint. Ook won ze zilver op het WK Afstanden op de 1000 meter en brons op de 1000 meter en de teamsprint.

In het seizoen 2020-2021 won Leerdam goud op de 1000 meter en de teamsprint op de EK Afstanden. Ook won ze zilver op de 1000 meter en de teamsprint op het WK Afstanden. Op de Olympische Spelen in 2022 in Peking won ze goud op de 1000 meter, en brons op de teamsprint en de 1500 meter.

Leerdam staat bekend om haar explosieve start en haar goede techniek op hoge snelheid. Ze traint bij schaatsploeg Reggeborgh onder leiding van coach Gerard van Velde.

Jutta op Insta

Jutta Leerdam is naast het schaatsen ook populair vanwege haar sociale media activiteiten. Ze heeft meer dan 4 miljoen volgers op Instagram en deelt regelmatig foto’s en video’s van haar leven en trainingen. Ze is ook een influencer en werkt samen met verschillende merken, zoals Nike en Red Bull.

Ze deelt foto’s van haar trainingen op het ijs en in de sportschool, maar ook van haar reizen, evenementen en fotoshoots. Daarnaast post ze ook regelmatig persoonlijke foto’s en selfies, waarbij ze haar fans een kijkje geeft in haar dagelijkse leven.

Veel van haar foto’s zijn kleurrijk en esthetisch aantrekkelijk, en hebben vaak een positieve en motiverende ondertoon. Zo deelt ze regelmatig berichten over doorzettingsvermogen en het najagen van dromen, wat haar volgers inspireert en motiveert om hetzelfde te doen.