Redactietips Menno | Bekende achterblijvers voor 2024

Na een uiteindelijk zeer succesvol 2023 (gemiddeld +23%, vooral dankzij één grote winnaar) voor mijn drie tips van een jaar geleden, Owens Corning, Kering en Henkel, start ik 2024 met een vijftal nieuwe namen.

Het gaat stuk voor stuk om bekende aandelen die óf in de Dividendportefeuille zitten óf recent nog werden getipt. Het betreft een mix van achterblijvers in 2023, die mogelijk flink kunnen herstellen volgend jaar. Wel benadruk ik wederom, allicht ten overvloede, dat alles hangt en staat met het bredere koersverloop op de beurzen; in een slecht beursjaar zullen ook mijn tips normaal gesproken gemiddeld gezien inleveren, terwijl ik in een positief beursjaar 2024 wel reken op een outperformance ten opzichte van de toonaangevende indices.

Stijgende beurs

Tips voor de korte termijn, in dit geval twaalf maanden, blijven echter totaal onvoorspelbaar….

Lees verder bij www.beleggersbelangen.nl