Redactietips Jeff I Drie kansrijke aandelen dicht bij huis

2023 bleek een mooi jaar voor aandelen. ASML (+37%) en Kinepolis (+16%) waren de uitblinkers onder mijn redactietips. Tegelijkertijd was er ook een dissonant: Just Eat Takeaway (-30%). Dat aandeel verdwijnt dan ook uit mijn selectie.

Met mijn tips voor 2024 blijf ik net als vorig jaar dicht bij huis. Dit sluit aan bij mijn beleggingsstrategie “veel weten van weinig”. De keuze is ditmaal gevallen op twee Nederlandse technologiebedrijven en een Belgische Holding.

Met mijn tips voor 2024 blijf ik net als vorig jaar dicht bij huis. Dit sluit aan bij mijn beleggingsstrategie “veel weten van weinig”. De keuze is ditmaal gevallen op twee Nederlandse technologiebedrijven en een Belgische Holding.

TKH (29 december: 39,68)

TKH is een Nederlands technologiebedrijf dat actief is in verschillende groeimarkten. 80% van de omzet is gerelateerd aan trends als…

Lees verder bij www.beleggersbelangen.nl