Overwinning Grayscale Stookt Vuurtje Onder Bitcoin Koers, is het Tij Gekeerd en kan BTC $40.000 Bereiken – Nu Investeren in Bitcoin?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De koers van Bitcoin steeg eerder deze week met ruime 7% gestegen na het besluit van de rechter dat Grayscale Investments een nieuwe aanvraag voor een Spot Bitcoin-ETF bij de SEC mag indienen.  De koers schoot binnen twee uren van $ 26.000 naar $ 28.000, gevolgd door een zijwaartse beweging voor Bitcoin. 

De afgelopen dagen heeft er echter een correctie plaatsgevonden die weer nieuwe dieptepunten in de week gevestigd heeft. Zo zakte de koers vandaag onder de $26.000,-. 

De SEC wees eerder de aanvraag voor een spot Bitcoin-ETF van Grayscale af, wegens het onvoldoende beantwoorden van vragen door Grayscale omtrent de aanvraag van de ETF. De rechter heeft in het hoger beroep, dat Grayscale aan is gegaan,…

Lees verder bij newsbit.nl