Over De Nieuwe Reporter

De Nieuwe Reporter (DNR) – Het Online Magazine voor de Moderne Man & Vrouw. In de afgelopen 10 jaar heeft DNR zich gevestigd als een toonaangevende online-bestemming voor eersteklas originele content met als pijlers: Lifestyle, Wonen, Reizen, Tech & Business.

Oprichter Ilse en haar team van schrijvers, die bekend staan om hun herkenbare en uitgesproken pretentieloze stem en aanpak, zijn invloedrijk geworden in het hedendaagse gesprek over een breed scala aan onderwerpen – van geestelijke gezondheid tot mode-inspiratie tot reizen – om een allesomvattende gemeenschap te creëren, die iedereen steunt op zijn reis naar een gezond, zelfverzekerd en bevredigend leven.

Onze Missie

DNR is er voor jullie, de veeleisende, de vermogende, de ambitieuze die innovatief durven denken in een tijd van ongekende verandering. Vanaf het begin hebben we een nieuw soort media voor ogen gehad. Een die onze lezers in staat stelt om de status quo te doorbreken. Een die het potentieel van mensen verhoogt.

Dit betekent dat je in de rubrieken ideeën vindt die tot nadenken stemmen: zielsverwennende reizen, verrassende plaatsen en boeiende artikelen. Artikelen over digitale trends, (opkomende) luxemerken, technologische innovatie, levensadvies, mode-iconen, vakmanschap, unieke ervaringen, vooruitdenkers, en nog veel meer.

Wij zijn een wereldwijd team van luxe, digitale insiders en trend- en innovatiejagers ter plaatse. Wij geloven sterk in het samenkomen om te verbinden, te inspireren en te creëren. Houd ons daarom in de gaten via ons lifestyle-platform en blijf op de hoogte.