‘Normaler mens kun je niet vinden’

verliet Feyenoord anderhalf jaar geleden voor een avontuur in Japan. De aanvaller heeft het goed naar zijn zin bij de Urawa Red Diamonds, maar heeft ook heimwee naar Rotterdam-Zuid. Zo mist hij de samenwerking met trainer Arne Slot enorm, vertelt hij bij Voetbal International.

Ondanks dat Linssen in het laatste deel van het seizoen werd ingehaald door Cyriel Dessers in de pikorde, kijkt hij met warme gevoelens terug. “Ik voelde me altijd gewaardeerd door Arne Slot. “Ik wil heel graag dat je blijft, ik vind je heel belangrijk voor het team”, zei hij nog. Maar hij begreep mijn overwegingen om voor Urawa te kiezen. Ik mis hem wel hoor. Als trainer, ook als persoon.”


Artikel gaat verder onder video

In het ene jaar dat Linssen met de coach samenwerkte, raakte hij onder de indruk van Slot. “Arne is de beste trainer die ik heb meegemaakt. Maar een normaler mens kun je niet vinden onder de trainers. Ik ben zelf ook normaal, kan met iedereen overweg, hij is net zo. Hij…

Lees verder bij www.fcupdate.nl