Wie is Noa Vahle? Jeugd, Relatie, Carrière en Meer!

Noa Vahle, geboren op 30 december 1999, is een opkomende Nederlandse sportpresentatrice en -verslaggeefster. Haar naam is onlosmakelijk verbonden met de Nederlandse televisie, aangezien ze de dochter is van de beroemde presentatrice en actrice Linda de Mol en televisieregisseur Sander Vahle. Noa heeft haar eigen pad in de mediawereld bewandeld en heeft haar eigen plekje veroverd. In dit artikel duiken we dieper in het leven en de carrière van Noa Vahle.

Familie en Jeugd

linda-de-mol-sander-vahle-noa-julian-vahle
Bron: instagram @noavahle

Noa Vahle was pas zeven jaar oud toen haar ouders, Linda (foto: links) en regisseur Sander Vahle (foto: tweede van rechts), uit elkaar gingen na een tumultueuze affaire van vader Sander. Terugkijkend op die periode, herinnert Noa zich dat de scheiding ook voordelen met zich meebracht: “We gingen vanaf toen twee keer op vakantie en tijdens verjaardagen kregen we dubbel zoveel cadeautjes.”

Haar relatie met haar voormalige stiefvader, Jeroen Rietbergen, viel haar zwaarder en verslechterde nadat onthullingen over seksueel wangedrag aan het licht kwamen. Noa zou al het contact met hem hebben verbroken.

julian-vahle-chelsey-weimar
Bron: instagram @julianvahle

Noa heeft een oudere broer, Julian Vahle, met wie ze ongetwijfeld sterke banden heeft gesmeed in de loop der jaren. Julian heeft een relatie met de knappe Chelsey Weimar, die al 14 jaar werkzaam is als model.

linda-de-mol-dochter-noa-vahle
Bron: instagram @noavahle

Ook steunt ze haar moeder veel online, omdat haar moeder een moeilijke tijd heeft gehad nadat bleek dat haar ex-vriend, Jeroen Rietbergen, veelvoudig vreemd zou zijn gegaan.

Carrière

Noa studeerde Media & Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam en begon haar carrière in de media als junior producer bij BNNVARA. In 2021 kreeg ze de kans om haar eigen sportrubriek te presenteren in het programma HLF8, dat gepresenteerd wordt door haar neef Johnny de Mol. Vanaf dat moment begon ze als een ster te rijzen in de wereld van de televisie.

In 2021 trad ze ook toe als verslaggever bij de zender Veronica. Maar het hoogtepunt van haar carrière tot nu toe was haar presentatie van de uitzendingen rondom de hoofdklasse hockey (heren en dames) op Viaplay vanaf september 2022. Ze deed tevens verslag van het WK in Qatar voor het SBS-programma De Oranjewinter, een spin-off van Vandaag Inside.

Haar veelzijdigheid en enthousiasme hebben Noa Vahle snel een gevestigde naam in de televisiewereld gemaakt. Ze wordt steeds vaker uitgenodigd om deel te nemen aan programma’s als Vandaag Inside en De Oranjezomer. Daarnaast is ze regelmatig aanwezig bij persconferenties van belangrijke evenementen, waaronder Oranje-wedstrijden, waar ze interviews langs het veld afneemt tijdens Europese wedstrijden.

Passie voor Sport

noa-vahle-carriere-sport-presentatriece
Bron: instagram @noavahle

Noa’s liefde voor sport begon al op jonge leeftijd, waar ze zowel voetbal als hockey beoefende. Hoewel ze geen professionele carrière in de sport kon nastreven, ontdekte ze al snel haar passie voor het presenteren ervan. Haar enthousiasme voor sport, gecombineerd met haar charisma, maakte haar tot een ideale kandidaat voor sportjournalistiek.

Noa Vahle’s Relatie

noa-vahle-tim-de-wild-koppel-relatie
Bron: instagram @noavahle

Noa deelt regelmatig foto’s op Instagram van haar leven en haar vriend, Tim de Wild. Haar vriend heeft een eigen bedrijf en werkt als televisieproducer. De twee zijn sinds mei 2022 een stel, en hun relatie lijkt solide en veelbelovend. Tim de Wild lijkt de perfecte match voor Noa te zijn.

noa-vahle-tim-de-wild
Bron: instagram @noavahle

In haar Instagram-berichten spreekt Noa van geluk en liefde, wat suggereert dat ze zich in een positieve fase van haar leven bevindt. Het is duidelijk dat ze niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk succesvol is.

Wonen in Amsterdam

appartement-amsterdam-noa-vahle
Bron: bekendeburen.nl

Noa Vahle woont in een prachtig appartement in hartje Amsterdam, met de Jordaan om de hoek. Ze heeft dit appartement te danken aan haar moeder, Linda de Mol, die het voor haar heeft gekocht. Het appartement heeft een indrukwekkende oppervlakte van 143 vierkante meter, verdeeld over twee woonlagen. Met vier slaapkamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer, is het een luxe optrekje. Bovendien beschikt het over twee balkons en een patio van 16 vierkante meter op het westen. Meer foto’s van dit prachtige stulpje check je bij bekendeburen.nl

Vermogen

Hoewel het exacte vermogen van Noa Vahle niet bekend is, is het duidelijk dat ze in een comfortabele omgeving woont, dankzij haar succesvolle carrière en familiebanden.

Samenvattend

Noa Vahle is een veelbelovende en getalenteerde jonge Nederlandse sportpresentatrice met een indrukwekkende opkomst in de media. Ondanks haar start met privileges, heeft ze bewezen dat ze haar eigen weg kan gaan en indruk kan maken in de televisiewereld. Haar passie voor sport, gecombineerd met haar natuurlijke charme, maakt haar een ster die we nog veel zullen zien schitteren op het kleine scherm.