Nieuw: Smart Portfolio ‘XtremeWeather’ – CashCow.nl

Handel- en beleggingsplatform eToro lanceert donderdag 23 november XtremeWeather, een Smart Portfolio voor particuliere beleggers die willen beleggen in bedrijven waar de maatschappij vaker een beroep op zal gaan doen vanwege de steeds frequentere extreme weersomstandigheden.

Nieuw: Smart Portfolio ‘XtremeWeather’NASA verklaarde onlangs nog dat de afgelopen zomer de warmste zomer ooit op aarde was1. De impact van extreme weersomstandigheden op onze planeet en het dagelijks leven wordt ook steeds duidelijker. Extreme weersomstandigheden zijn zware en ongewone meteorologische verschijnselen die afwijken van de gemiddelde weerpatronen, denk aan orkanen, bosbranden, droogtes, overstromingen, hittegolven en meer.

Het XtremeWeather-portfolio bevat 30 aandelen uit sectoren die vooroplopen op het gebied van herstel en wederopbouw na extreme weersomstandigheden (volledige lijst hier). Voor dit portfolio heeft eToro duizenden aandelen geëvalueerd op basis van criteria zoals marktkapitalisatie, ESG-scores, liquiditeit, rankings…

Lees verder bij www.cashcow.nl