Top 20 Mooiste & Sexy Latina Vrouwen ter Wereld

De meest sexy Latina vrouwen zijn er in alle soorten en maten in verschillende sectoren. Sommigen zijn acteurs of musici, terwijl anderen politici zijn die verandering in de wereld nastreven of zakenvrouwen die het in de bestuurskamer voor elkaar krijgen. Elk van deze ongelooflijke vrouwen is mooi, verleidelijk en getalenteerd. Ze hebben een plaats in de wereld veroverd en maken de Latijnse gemeenschap trots met hun prestaties. Velen van hen streven ook naar meer diversiteit en een betere vertegenwoordiging, terwijl ze toch iets terugdoen door middel van filantropische inspanningen en belangenbehartiging.

1. Sofia Vergara

Met enkele van de beroemdste rondingen in Hollywood is de in Colombia geboren Sofia Vergara een van de meest sexy Latina vrouwen. Ze is actrice en model, vooral bekend door haar rollen in Modern Family, Hot Pursuit en Chef. Daarnaast heeft ze model gestaan voor merken als Dolce & Gabbana, Head & Shoulders, Covergirl, Pepsi en Foster Grant. Ze werkte samen met Stella McCartney aan een campagne om borstkanker onder de aandacht te brengen, wat bijzonder aangrijpend is, omdat ze haar eigen schildklierkankerproces heeft overleefd. Naast haar uiterlijk en talent op het scherm, lanceerde ze met succes haar eigen juwelen-, meubel-, parfum-, kleding- en lingerielijnen.

2. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez is een multi-getalenteerde vrouw en een van de meest sexy Latina vrouwen. Ze is een ongelooflijk getalenteerde zangeres, danseres, actrice en producent. Haar muziek brak in Noord-Amerika barrières voor Latijnse artiesten, en ze wordt beschouwd als een icoon, met acht studioalbums en meerdere onderscheidingen, waaronder de ster op de Hollywood Walk of Fame. Wat betreft het acteren verscheen ze in een reeks films, van Maid in Manhattan en Gigli tot Lila & Eve, Hustlers en Marry Me. Andere wapenfeiten zijn Las Vegas residenties, een Golden Globe nominatie, de creatie van meerdere parfums, en steunbetuigingen aan merken als Versace en DSW. Daarnaast steunt ze verschillende goede doelen en oorzaken. Hieronder vallen LGBTQI+ rechten, Black Lives Matter, de Time’s Up beweging, de Children’s Miracle Network Hospitals, en ze was de eerste Global Advocate for Girls and Women bij de United Nations Foundation.

3. Shakira