Top 15 Kleinste Beroemdheden (ze zijn kleiner dan je denkt)

Beroemdheden zijn mooi en getalenteerd – maar is lengte de sleutel tot hun succes?

Hoewel klein zijn voor- en nadelen heeft, blijkt dat klein zijn niet zo’n groot probleem is in Hollywood. Enkele van de grootste namen in de biz lieten hun lengte hun carrière niet beïnvloeden, en dat zou jij ook niet moeten doen.

Bereid je voor op een zelfvertrouwenboost als we je laten zien hoe deze kleine beroemdheden zichzelf naar het sterrendom hebben gelanceerd!

Hoe is het om de kleinste beroemdheid ooit te zijn? We hebben gezien wat je favoriete sterren te zeggen hadden over klein zijn en het blijkt dat zelfliefde het best bewaarde schoonheidsgeheim is! Het is tijd om je te laten inspireren door deze 15 kleine celebs.

1. Danny Devito

Leeftijd: 76

Lengte: 147,32 cm

Komiek Danny DeVito staat bovenaan de lijst! Bij hem werd de ziekte van Fairbank vastgesteld, die zijn botstructuur aantastte naarmate hij ouder werd, maar het hielp hem om uit zijn schulp te komen.

Hij vertelde The Guardian: “Het kwam allemaal goed voor me. We hebben allemaal van die kleine dingen, onze onzekerheden over onszelf. Mijn lengte en mijn gedrag. Ik ben een beetje ruw rond de randen. Ik was daar altijd een beetje verlegen over. Je mag dus best onzeker zijn – zolang je maar geen klootzak bent.”

2. Lil Kim

Leeftijd: 47

Lengte: 149,86 cm

Hip Hop shorty Lil Kim doet haar artiestennaam eer aan! Haar krachtige zang is indrukwekkend en haar omvang wordt duidelijk naast rapper en oude vriend Puff Daddy.

3. Reese Witherspoon