Alles over Jessie Jazz Vuijk (Jeugd, Vermogen & Meer)

Jessie Jazz Vuijk, geboren op 22 januari 1995 in Vlaardingen, is een naam die in Nederland bekend is vanwege haar veelzijdige carrière als model, YouTuber, en meer. In dit artikel duiken we dieper in op het leven van Jessie Jazz Vuijk, van haar vroege jaren tot haar recente successen. Leer meer over haar achtergrond, carrière, en persoonlijke leven terwijl we je meenemen op een informatieve en vermakelijke reis door haar leven.

jessie-jazz-vuijk-foto-succesvol

  • Volledige naam: Jessie Jazz Vuijk
  • Geboortedatum: 22 januari 1995 (leeftijd 28 jaar)
  • Lengte: Ze is 1.78 meter lang
  • Geboorteplaats: Rotterdam
  • Huidige woonplaats: Ibiza, in een Villa genaamd: Casa Flore
  • Relatiestatus: Jessie Jazz is samen met Kaj Gorgels
  • Vermogen: Het vermogen van Jessie Jazz is onbekend

Jeugd en Opleiding

jessie-jazz-vuijk

De Middelbare Schooljaren

Jessie bracht haar middelbare schooltijd door aan het Stanislascollege in Pijnacker, waar ze een solide basis legde voor haar toekomstige avonturen.

De Ontdekking van een Model

Op slechts 17-jarige leeftijd begon Jessie Jazz Vuijk haar carrière als model. Haar natuurlijke schoonheid en zelfvertrouwen leidden haar snel naar succes in de modellenwereld.

Zo zag Jessie jazz er vroeger uit

Al vanaf haar jonge jaren stapte ze in de wereld van glitter en glamour. Tegenwoordig staat Jessie meer bekend om haar inzet voor mentale gezondheid en een gezonde levensstijl. Maar laten we teruggaan naar de tijd waarin Jessie er alles voor over had om een topmodel te worden. Ze deelde enkele kiekjes van haar allereerste shoot toen ze nog een fris zeventienjarig meisje was.

Miss Nederland 2015

De Grote Doorbraak

In september 2015 beleefde Jessie Jazz Vuijk een keerpunt in haar leven. Op het Mediapark in Hilversum werd ze gekozen tot Miss Nederland 2015. Deze titel opende de deuren naar een schitterende toekomst voor haar.

Vertegenwoordiging bij de Miss Universe-verkiezingen

Als Miss Nederland had Jessie de eer om Nederland te vertegenwoordigen bij de prestigieuze Miss Universe-verkiezingen. Dit was een onvergetelijke ervaring die haar wereldwijde bekendheid bracht.

Carrière en TV-optredens

jessie-jazz-vuijk-selfie

Studie Event Management

Naast haar modellencarrière studeerde Jessie Jazz Vuijk Event Management in Amsterdam, hoewel ze deze studie niet heeft afgemaakt.

Expeditie Robinson 2016

Jessie ging de uitdaging aan in Expeditie Robinson 2016, waar ze haar vastberadenheid en doorzettingsvermogen bewees in een veeleisende omgeving.

Alles mag op Zondag en Celebrity Stand-Up

In 2017 schitterde Jessie in de programma’s “Alles mag op Zondag” en “Celebrity Stand-Up,” waar ze haar komische talenten liet zien.

Boxing Stars Triomf

In het najaar van 2018 nam Jessie deel aan het programma “Boxing Stars” en won ze de finale tegen Saar Koningsberger. Deze overwinning was een bewijs van haar vastberadenheid en doorzettingsvermogen.

She Flore

Enige tijd geleden heeft Jessie Jazz het platform She Flore gelanceerd. Op dit relatief nieuwe platform heeft zij als doel een veilige ruimte te creëren voor vrouwen en anderen met oprechte intenties. Hierbij wordt begeleiding geboden door experts om hen te ondersteunen bij hun persoonlijke transformatie.

Persoonlijk Leven

Vuijk maakte in maart 2017 bekend dat zij en Tim Douwsma na een jaar uit elkaar zouden gaan. Niet veel later leerde ze Kaj Gorgels kennen.

De Liefde met Kaj Gorgels