Alles over Jade Anna + Haar Meest Sexy Foto’s

Jade Anna (19 jaar), een jonge influencer en vlogger, heeft de social media wereld veroverd met haar humoristische en boeiende content. Met haar geboortedatum op 15 juli 2004, is ze op haar 19e al een hele opvallende persoonlijkheid in Heemskerk. Laten we een diepere duik nemen in het leven van Jade Anna en ontdekken wie deze veelbelovende ster werkelijk is.

jade-anna-krullen
Bron: instagram @jadeanna
  • Leeftijd: 19 jaar
  • Lengte: 1.65 cm
  • Zussen: Robin van Vliet (23) & Nora van Vliet (21)
  • Relatiestatus: Single
  • Ex-vriendje: YouTuber Gio Latooy

Jeugd

Jade Anna van Vliet zag het levenslicht in het pittoreske Heemskerk, en sindsdien heeft ze de harten van velen veroverd. Als een tiener met een passie voor mode, begon ze haar reis naar roem door regelmatig foto’s op Instagram en Facebook te delen. Echter, het grote succes kwam pas toen ze haar pijlen richtte op YouTube.

YouTube

jade-anna-van-vliet
Bron: instagram @jadeanna

In juli 2015 maakte Jade Anna haar YouTube-kanaal aan onder de naam ‘Forever Jade’. Maar het duurde tot mei 2016 voordat ze haar eerste video uploadde en besloot om haar kanaal om te dopen tot ‘Jade Anna’. Op haar kanaal vind je een eclectische mix van make-up tutorials, lifestyle video’s, reisvlogs en nog veel meer. Een van haar video’s heeft zelfs de magische grens van 1 miljoen kijkers doorbroken.

Social Media

Jade Anna heeft haar aanwezigheid gevestigd op verschillende social media platforms:

  • Instagram: 1.000.000 volgers
  • YouTube: 280.000 volgers
  • TikTok: 1.600.000 volgers

Haar content omvat een scala aan onderwerpen, waaronder beauty, mode en lifestyle video’s.

Familiebanden

Jade Anna is trots op haar afkomst en heeft een sterke band met haar ouders:

  • Vader: Jorge van Vliet, oorspronkelijk uit Spanje, is een liefdevolle vader die af en toe te zien is in de video’s van Jade. In het filmpje ‘Mijn Vader Doet Mijn Make-up * Forever Jade’ kun je zien hoe ze samen plezier hebben terwijl ze Jade’s make-up doen. Jade is hier nog maar 13 jaar oud, heel schattig!
  • Moeder: José van Vliet is geboren en getogen in Heemskerk en werkt al geruime tijd bij het communicatiebureau SixtySeven in Beverwijk. Misschien heeft Jade haar gevoel voor marketing wel van haar moeder geërfd. José maakt af en toe ook verschijningen in de video’s, zoals in het filmpje ‘Zo Denkt de Moeder van Jade Over Ons’ op het kanaal van Gio Latooy, Jade’s ex-vriendje.

Jade’s relatie met Gio Latooy

Een veelbesproken aspect van Jade Anna’s leven was haar relatie met Gio Latooy, een bekende YouTuber met meer dan 1,35 miljoen volgers. Hun relatie begon officieel in februari 2021, wat enige controverse veroorzaakte vanwege Jade’s minderjarige status op dat moment. Echter, op 8 december 2022, kondigden ze in een YouTube-video aan dat ze uit elkaar gingen, wat meer dan 1,1 miljoen keer werd bekeken. Vlak daarna maakte ze bekend dat ze weer samen waren. Het leek allemaal weer koek en ei te zijn tussen de twee tot het in September 2023 opnieuw uitgaan. Juice Channels brachten geruchten dat Gio meerdere keren vreemd ging.

Jade Anna’s Vermogen

jade-anna
Bron: instagram @jadeanna

Met haar YouTube-video’s lijkt Jade Anna aanzienlijk meer inkomen te genereren dan haar leeftijdsgenoten. Het verdienen via YouTube omvat immers advertentie-inkomsten, gesponsorde producten en promoties waarbij ze producten in haar video’s presenteert. Dit staat in schril contrast tot traditionele bijbanen, zoals vakken vullen bij de Albert Heijn.

In een van haar video’s, toen ze slechts vijftien jaar oud was, pronkte ze met een Louis Vuitton-ketting en noemde ze haar Dior-schoenen als favoriet. Het lijkt erop dat deze tiener nu al duizenden euro’s kan besteden aan high-end kleding.

Hoewel exacte cijfers niet publiekelijk zijn vrijgegeven, wordt gespeculeerd dat haar vermogen in 2022 rond de miljoen euro lag. Er wordt zelfs gefluisterd dat dit bedrag inmiddels met vijftig procent is gestegen, wat zou betekenen dat ze in 2023 over anderhalf miljoen euro beschikt.

Sexy Foto’s Jade Anna

Ondanks haar jeugdige leeftijd is ze een van de jongste invloedrijke figuren in Nederland. Op haar Instagram-account, dat meer dan 1.000.000 volgers telt, deelt ze uitgebreid haar leven en activiteiten. Ze schuwt daarbij niet om foto’s van zichzelf te delen waarin ze een sexy bikini draagt of een lage halslijn heeft. Dit leidt tot veel discussie onder haar volgers, sommigen zeggen “gedraag je normaal” of “je bent veel te jong”.

jade-anna-krullen jade-anna-posteert-in-sexy-bikini jade-anna-vliet-bikini-trap jade-anna-vliet-bikini-trap jade-anna-bikini-strand jade-anna-ligt-in-bikini sexy-billen-jade-anna-van-vliet jade-anna-in-kleine-bikini jade-anna-krullen

Bron: instagram @jadeanna