‘Ik weet nu al wat Jude Bellingham tegen me gaat zeggen’ – Voetbal International

Noah Ohio (20) kampt met gemengde gevoelens. Natuurlijk was het niet goed, wat Jong Oranje liet zien tegen Jong Gibraltar. Natuurlijk was de 1-0 uitslag wel heel erg mager. En natuurlijk had hij vaker dan één keer willen scoren. En toch was het wel een heel bijzondere avond voor de spits van Jong Oranje en Standard Luik. Hij vertelt over zijn terugkeer in Almere en een berichtje van boezemvriend Jude Bellingham.

Hoe was het om na periodes in Manchester, Leipzig, Arnhem, Wenen en Luik weer even terug te zijn op je geboortegrond?

‘Ja, wel heel leuk! Want ook mensen die ik niet zo vaak kan zien, waren op de tribune en zongen me toe. We zaten ook in het hotel bij Van der Valk, ik woon daar echt precies achter. Dus dat was ook al heel bijzonder. Ik zei al tegen de boys: ik ben eigenlijk gewoon thuis. Mooi om hier te zijn vandaag.’

Het is alweer lang geleden, je vertrok op je tiende al naar Engeland.

‘Heel jong was ik nog, ja. Ik…

Lees verder bij www.vi.nl