‘Ik weet dat ik niet dezelfde Santi ben’ – Voetbal International

Santiago Giménez kreeg zondag dé kans op het winnende doelpunt bij Feyenoord-FC Twente, maar miste voor de tweede keer dit seizoen een strafschop. Mede daardoor bleef het bij 0-0 en liep Feyenoord weer schade op in de titelstrijd. Giménez geeft toe dat hij in een mindere fase zit.


© Pro Shots

Giménez scoorde dit seizoen al negentien keer en heeft in de Eredivisie alleen Vangelis Pavlidis van AZ voor zich staan op de topscorerslijst. De laatste tijd gaat het scoren echter niet zo gemakkelijk voor de Feyenoord-spits. In de laatste zes wedstrijden (één in de Champions League, één in de beker en vier in de competitie) was Giménez slechts goed voor één doelpunt.

‘Ik weet dat ik niet dezelfde Santi ben als de speler waar iedereen aan gewend is geraakt’, zei de Mexicaan zondag voor de camera van ESPN. ‘Ik moet ervoor zorgen dat ik daar weer naar terugkeer. Het belangrijkste is om hard te blijven werken en dat ga…

Lees verder bij www.vi.nl