‘Ik ga door tot mijn benen niet meer kunnen’ – Voetbal International

Cristiano Ronaldo vertolkte vrijdag een hoofdrol in de overwinning van Al-Nassr op Al-Ahli. Wie denkt dat het pensioen van de routinier in zicht komt, heeft het aan het verkeerde eind. ‘Ik hou nog steeds van winnen.’

Met twee doelpunten leverde Ronaldo een belangrijke bijdrage aan de zege van Al-Nassr, dat de topper met Al-Ahli met 4-3 won. In gesprek met competitieorganisator RSL liet de 38-jarige aanvaller weten nog lang niet te willen stoppen. ‘Ze zeggen dat Ronaldo klaar is… Maar dat is niet waar. Ik ga door tot mijn benen niet meer kunnen.’

De Portugees is inmiddels van het Europese toneel verdwenen, maar heeft naar eigen zeggen nog genoeg te bieden. ‘Ik hou nog steeds van voetbal, van het maken van doelpunten. Ik hou nog steeds van winnen. Ze zeggen dat ik klaar ben, maar ik heb bewezen dat dat niet klopt.’

Lees verder bij www.vi.nl