Alles over Hugo Kennis: Relatie, Leeftijd, Carriere

Hugo Kennis, geboren op 17 april 1986 in Eindhoven, is niet alleen een Nederlandse kok maar ook een veelzijdig acteur.

  • Volledige naam: Hugo Kennis
  • Leeftijd: 37 jaar
  • Geboortedatum: 17 April 1986
  • Geboorteplaats: Eindhoven
  • Beroep: kok en acteur

Carrière

hugo-kennis-selfie
Bron: instagram @hugokennis

De culinaire wereld heeft Hugo’s pad gevormd, beginnend met zijn opleiding tot kok en horecamanager in Eindhoven en Tilburg. Zijn passie voor entertainment leidde hem ook naar de Musical- en Theateracademie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg.

Op 24Kitchen, de culinaire zender, schittert Hugo als presentator van het kinderkookprogramma “Smaakpupillen”. Daarnaast is hij een bekend gezicht in programma’s als “24Kitchen Food Truck Challenge”, “Grenzeloos Koken” en “De Makkelijke Maaltijd”. Samen met de broers Jasper en Marius Gottlieb vormt hij het dynamische kooktrio “De Worsten van Babel”.

Hugo over zijn bedpartners

In een opmerkelijk openhartig moment onthulde Hugo details over zijn seksuele escapades. Met meer dan 400 bedpartners is zijn openheid een mix van verbazing en bewondering.

De reacties op Hugo’s onthullingen varieerden van verbazing tot bezorgdheid. De tv-kok verdedigde echter zijn keuzes, benadrukkend dat het aantal niet belangrijk is, maar de ervaring en het plezier dat hij beleefde.

Verloofd met Sander

hugo-kennis-ex-sander
Bron: instagram @hugokennis

Hugo en Sander begonnen hun reis als een koppel dat een open relatie omarmde. In de loop van 6 jaar ontwikkelde hun band zich tot een serieuze verloving. De coronapandemie gooide echter roet in het eten van hun geplande huwelijk in 2020.

Het paar, oorspronkelijk gepland om in 2021 te trouwen, werd geconfronteerd met uitdagingen veroorzaakt door de pandemie. De frustraties en druk leidden uiteindelijk tot een onverwachte breuk in datzelfde jaar. Hugo deelde openhartig het pijnlijke besluit om na 6,5 jaar uit elkaar te gaan.

De huidige vriend van Hugo

hugo-en-mark
Bron: instagram @hugokennis

Twee jaar na de breuk met Sander worstelde Hugo nog steeds met de gevolgen ervan. De tv-kok gaf toe dat hij niet goed in zijn vel zat en nog veel moest verwerken. Gelukkig is dat inmiddels gelukt, en Hugo onthulde onlangs dat hij een nieuwe vriend heeft.

Hugo zegt een slechte vrijgezel te zijn. “Ik kan dat niet, daar word ik doodongelukkig van. Dan slaat bij mij de onrust toe, ben ik obsessief bezig met daten en jagen, wil ik wat ik niet heb. Ik ben heel goed in relaties.”

hugo-kennis-met-vriend-mark
Bron: instagram @hugokennis

Hoewel hij aanvankelijk dacht dat het moeilijk zou zijn om weer een relatie aan te gaan na de pijnlijke ervaring met zijn ex, kwam Hugo tot het besef dat het geen zin heeft om lang wrok te koesteren. Hij voelt zich gelukkig en bevoorrecht dat hij de perfecte man, Mark, heeft gevonden. Iemand die hij diep vertrouwt en waar hij ontzettend blij mee is.

Hugo benadrukt de waarde van zijn huidige relatie en het feit dat hij niet lang vrijgezel is geweest voordat hij Mark ontmoette. Hoewel het misschien achteraf gezien snel leek, is hun relatie nog steeds sterk en bloeit deze op. Hij sluit af met de oprechte blijdschap dat hij de juiste persoon heeft gevonden en de waarde van vertrouwen in de liefde heeft herontdekt.

Hugo is een echte flirt

hugo-kennis-selfie
Bron: instagram @hugokennis

Het is geen geheim dat Hugo Kennis bekendstaat als een van de meest uitgesproken BN’ers van Nederland. De televisiekok deelt in zijn podcast vol enthousiasme zijn avonturen, vooral die met betrekking tot zijn liefdesleven. De teller van zijn romantische escapades stond afgelopen zomer al op ‘400 plus‘. Een aantal dat, begrijpelijk, niet onopgemerkt voorbijging, met enige kritiek over zijn gezondheid tot gevolg.

In haar podcast, De Juice Show, onthult Juicekoningin Yvonne Coldeweijer haar ontmoetingen met Hugo in het uitgaansleven. “Ik ben niet echt fan van Hugo. Ik kom hem altijd tegen in de stad, en dan stuurt hij steevast iemand op me af met het verzoek: ‘Wil je alsjeblieft mij vanavond niet filmen of posten?’”

Yvonne beschrijft Hugo als een nogal ordinair figuur in het uitgaansleven. “Zodra ik dan heb gezegd: ‘Nee, is prima’, staat Hugo altijd op de bar te flirten, tegen de bar aan, onder de bar. Met iedereen staat hij te zoenen. Ja, prima, ik laat het allemaal maar gebeuren. Maar eerlijk gezegd, ik ben niet zo’n fan van die vent.”