Alles over De Social Media Sensatie: Hasbulla Magomedov

Hasbulla Magomedov, geboren op 7 juli 2002 in Machatsjkala, Dagestan, is uitgegroeid tot een ware sensatie op sociale media. Met zijn bijzondere gestalte en een stem die doet denken aan een jong kind, heeft Hasbulla de harten van velen veroverd. In dit artikel duiken we dieper in het leven van Hasbulla, zijn vriendschap met UFC-legende Khabib Nurmagomedov, zijn opkomst in de MMA-wereld, zijn netto waarde, lengte, gewicht en meer.

De Opkomst van Hasbulla

hasbulla-internet-sensatie
Bron: Instagram @hasbulla.hushetskiy

Hasbulla’s reis naar roem begon tijdens het hoogtepunt van de pandemie. Hij besloot zijn avonturen en komische sketches te delen op Instagram en TikTok. In het begin waren zijn posts vooral gericht op zijn ondeugende aard en grappen, maar al snel begon hij te verschijnen in boks- en worsteluitrusting, waarbij hij regelmatig tegenstanders in de sportschool uitdaagde.

Hoe Oud is Hasbulla Magomedov?

Hasbulla werd geboren op 7 juli 2002, wat betekent dat hij op het moment van schrijven 21 jaar oud is. Ondanks zijn jeugdige uitstraling en hoge stem, is Hasbulla een jonge man met een enorme online aanhang.

Hasbulla’s Netto Waarde

De vraag die vaak wordt gesteld, is wat Hasbulla’s netto waarde is. Volgens rapporten is zijn status op sociale media en zijn promotiewerkzaamheden verantwoordelijk voor een netto waarde van meer dan €186.371, met een gemiddeld maandelijks inkomen van €74.548. Het is echter belangrijk op te merken dat dit een schatting is.

Hasbulla’s Medische Toestand

Hasbulla lijdt aan Growth Hormone Deficiency (GHD) ofwel dwerggroei. Dit is een zeldzame genetische aandoening die ook bekende persoonlijkheden als Lionel Messi heeft getroffen. De maandelijkse behandeling hiervoor kost naar schatting €839.

Waarom Is Hasbulla Beroemd?

hasbulla-magomedov-rusland-lengte
Bron: Instagram @hasbulla.hushetskiy

In mei 2021 explodeerde Hasbulla’s populariteit na zijn pre-fight persconferentie met de populaire 17-jarige Tajikistan-zanger Abdu Rozik. Ondanks zijn dwerggroei heeft Hasbulla nooit geschroomd voor uitdagingen en heeft hij voormalig UFC- en lichtgewichtkampioen Conor McGregor uitgedaagd. Als je dacht dat hij gewoon een verwende jongen was tijdens het scrollen op Instagram, ben je niet de enige.

Mini Khabib

De Russische sensatie op sociale media heeft een grote indruk gemaakt in de MMA-wereld en is trots op zijn nieuwe bijnaam ‘Mini Khabib’. Deze bijnaam kreeg hij nadat hij Khabib Nurmagomedov’s iconische UFC 229 weging nabootste. Interessant genoeg zijn de twee vrienden geworden, ondanks dat ze geen bloedverwanten zijn. Hasbulla deelt foto’s en video’s van zichzelf met prominente Russische vechters, en hij heeft de MMA-wereld veroverd met zijn pre-fight persconferentie met zanger Abdu Rozik.

Hasbulla’s Bokspogingen

Omdat Dagestan bekend staat als de geboorteplaats van vele MMA-vechters, is Hasbulla begonnen met boksen en mixed martial arts. Zijn sociale media staat vol met video’s waarin hij het opneemt tegen tegenstanders die veel groter zijn dan hijzelf, en hij laat zich niet tegenhouden door de camera.

Liefde voor Auto’s