Geld Verdienen Zonder hard te Hoeven Werken

Iedereen droomt ervan, zo weinig mogelijk te werken en toch veel geld te verdienen. Het klinkt te mooi om waar te zijn, toch zijn er mensen die veel geld binnenslepen zonder zich in het zweet te werken. Onderstaande 8 mogelijkheden geven je een goed beeld hoe dit mogelijk is.

Influencer worden

hoe-ouder-uitzien-foto-selfie-meisje

Natuurlijk mag een influencer niet ontbreken als we het over eenvoudig geld verdienen hebben. Op ieder vlak zijn er wel influencers, je hoeft niet altijd uit de kleren te gaan om veel volgers en likes te scoren. Start bijvoorbeeld op Instagram een kanaal om geld te besparen. Ook wanneer je kennis hebt over andere onderwerpen, kun je leuke vlogs maken. Wanneer je voldoende volgers hebt, kun je betaalde samenwerkingen aangaan met bijvoorbeeld bekende merken.

Beleggen

Wil je helemaal niets doen, dan is beleggen iets voor jou. Je kunt er een passief inkomen mee genereren. Het is niet de bedoeling om zomaar iets te doen, verdiep jezelf in de wereld van beleggen. Crypto’s kunnen erg lucratief zijn, maar het is niet slim om direct al je geld daarin te investeren. Zorg voor voldoende spreiding bij je investeringen, je bent immers niet in een casino aan het gokken met je geld. Gebruik alleen geld wat je echt kunt missen, zonder in de problemen te komen.

Verkopen van spullen op internet

Waarschijnlijk heb je thuis nog wel wat spullen staan die je kunt verkopen op internet. Veel mensen bergen deze op en doen er vervolgens niets meer mee. Zet je spullen te koop tegen een aantrekkelijke prijs en ga geen uren discussiëren of iets het wel of niet waard is. Het is de bedoeling om van je spullen af te komen, en er een leuk bedrag aan over te houden zonder er veel voor te hoeven doen. Ook maak je er andere mensen blij mee, een fijne bijkomstigheid.

Maak je eigen online cursus

laptop-vrouwen-collegas-werken

Ben je een expert op een bepaald gebied, dan kun je hier ook geld mee verdienen. Weet je veel van social media of hoe je likes en volgers kunt krijgen? Dan wordt het tijd om met jouw kennis geld te gaan verdienen door het maken van een online cursus. Heb je de cursus eenmaal klaar dan hoef je deze alleen nog maar online te promoten. Daarna is het heerlijk achterover leunen en naar je bankrekening kijken hoe deze volstroomt met geld.

Verkopen van foto’s

Heb je er een neusje voor om altijd en overal de mooiste foto’s te maken? Tegenwoordig hoef je geen tentoonstelling meer te organiseren om je foto’s te laten zien, maar kan dit eenvoudig via internet. Verkoop je foto’s aan stockfoto sites. Worden jouw foto’s gebruikt door een bedrijf of uitgeverij, dan krijg je een deel van de verkoopopbrengst. In principe kun je overal leuke foto’s van maken, en zowel verkopen aan consumenten als bedrijven om er geld mee te verdienen.

Het maken van YouTube video’s

Heb je talent dan kun je dit goed inzetten om een YouTube video te maken. Online muzieklessen geven, een kookvideo maken of mensen laten meegenieten in je leven, wat je zoal allemaal doet. Naarmate je netwerk groeit, kun je advertenties toevoegen aan je video’s. Met betrekking tot het maken van video’s heb je voldoende keuze. Maak informatieve video’s, video’s ter vermaak, videocursussen en meer. Het spelen van een game, en daarbij uitleg geven is ook erg populair onder kijkers.

Website met affiliatemarketing

vrouw-laptop-werken

Met een eigen website, blog of Instagram pagina kun je affiliate linkjes promoten. Een leuke en goede manier om geld te verdienen zonder dat je er veel voor hoeft te doen. Deze linkjes plaats je op je blog of website en linken naar producten of diensten, worden deze gekocht via jou link dan krijg je een bepaald percentage van het verkoopbedrag. Het heeft alleen zin deze links te plaatsen als je veel bezoekers op je blog of website hebt. Besteed dus in het begin veel tijd aan het krijgen van bezoekers, heb je die dan kun je achterover leunen.

Het verhuren van je auto of huis

Makkelijk geld verdienen heeft niets met talent te maken, iedereen kan een eenvoudige manier verzinnen. Het verhuren van je auto of huis kan je ook een leuk centje opleveren. Ben je veel in het buitenland of ga je geregeld op vakantie? Dit zijn mooie kansen om geld te verdienen. Er zijn websites op internet waar je gemakkelijk je woning of auto aan kunt bieden voor verhuur. Houd er wel rekening mee dat je voor verhuur van je woning, in veel gevallen toestemming moet vragen aan je hypotheekverstrekker.

Je huis verhuren voor films en fotoshoots is ook een mogelijkheid. Heb jij een woning die film waardig is, en is ergens anders slapen voor jou geen probleem, dan zijn er platforms waar je je woning aan kunt bieden. Of je nu een rijtjeshuis hebt of een grote villa met zwembad in de tuin.