Alles Over Fabiola Volkers + Meest Sexy Foto’s

Fabiola Volkers, geboren op 12 april 2000 in Alteveer, Groningen, is een naam die menig Nederlander kent. Met haar jeugdige leeftijd van 23 jaar heeft ze al een indrukwekkend cv opgebouwd en is ze vooral bekend geworden door haar deelname aan populaire televisieprogramma’s zoals Holland Next Top Model en het beruchte Temptation Island.

Het Internetfenomeen

sexy-selfie-fabiola-volkers
Bron: instagram @fabiola.volkersofficial

Fabiola staat niet alleen bekend om haar deelname aan reality-tv, maar ook om haar vermogen om het internet te laten schudden met haar twerkvideo’s. Haar gewaagde dansmoves en brutale video’s hebben menig kijker verbaasd en vermaakt. Fabiola lijkt er plezier in te hebben om af en toe de online wereld op zijn kop te zetten.

Een Geheime Relatie?

nieuwe-vriend-fabiola-volkers
Bron: instagram @fabiola.volkersofficial

Op social media zijn er de laatste tijd mysterieuze foto’s verschenen van Fabiola die de wereld laat speculeren over haar liefdesleven. De realityster lijkt te hinten op een relatie en bevestigde uiteindelijk dat ze van de markt is. Ze is dolgelukkig met haar nieuwe partner en onthulde dat ze elkaar hebben ontmoet via Michella Kox. De twee lijken het erg gezellig te hebben samen, en Fabiola deelt haar geluk met haar volgers.

Een Carrière in de Lift

fabiola-volkers-sexy-jurkje
Bron: instagram @fabiola.volkersofficial

Fabiola maakte indruk tijdens haar tv-optredens, wat resulteerde in een snelle groei van haar online aanhang. Na al haar televisiesuccessen heeft ze haar zinnen gezet op de muziekwereld. Haar muziekvideo voor het nummer ‘Alles Designer’, waarin ze bekende mensen op humoristische wijze op de hak neemt, heeft al meer dan een miljoen keer op YouTube bekeken. Haar nieuwste release ‘Stripper Body’ is even uitdagend als haar eerste video en belooft ook een hit te worden. Daarnaast heeft Fabiola bijna 400.000 volgers op Instagram, wat haar tot een invloedrijke figuur op sociale media maakt.

Van Temptation Island tot Influencer

sexy-foto-fabiola-volkers
Bron: instagram @fabiola.volkersofficial

Hoewel Fabiola voor het eerst schitterde op Temptation Island, heeft ze haar stempel op veel meer tv-programma’s gedrukt. Ze was te zien in Echte Meisjes in de Jungle en First Dates valentijnseditie.

Haar eigen appartement

Fabiola kondigde trots aan dat ze een appartement had gekocht, wat ze betaald leek te hebben met het geld dat ze verdiende met OnlyFans. Echter, later bleek dat dit niet helemaal waar was. Ze kocht het appartement in het centrum van Emmen voor €180.000, €30.000 boven de vraagprijs van €150.000. Fabiola financierde het appartement met een hypotheek van €180.000. Desalniettemin ging haar droom in vervulling en werd ze eigenaar van een prachtig appartement met een luxe keuken en alle voorzieningen die ze nodig heeft. Voor de foto’s van dit optrekje check je de pagina van onze collega’s BekendeBuren.

Top 10 Sexy Foto’s Fabiola Volkers