Zien! Sexy en Niet verlegen: dit is Emma’s zusje Sofie Wortelboer

In de wereld van de Nederlandse entertainmentindustrie zijn er altijd enkele opkomende sterren die onze aandacht trekken. Eén naam die de laatste tijd steeds vaker opduikt, is die van Sofie Wortelboer, het knappe zusje van de bekende BNNVARA presentatrice Emma Wortelboer.

sofie-wortelboer-zee
Bron: Instagram @sofiewortelboer

Dat Sofie niet verlegen is kunnen we na het bespeuren van haar instagram wel concluderen. En terecht! Ze heeft meerdere sexy foto’s op Instagram geplaatst waarmee ze haar schoonheid en killer body showt en daarmee heeft ze inmiddels 10.000 volgers opgebouwd.

Wat we weten over de pittige Sofie Wortelboer

Sofie-wortelboer-doet-sexy-in-bikini
Bron: Instagram @sofiewortelboer

Sofie Wortelboer, 24 jaar oud en 175 cm lang, is een energieke persoonlijkheid die altijd klaar staat voor een goed gesprek, spelletjes of een knuffel. Na meerdere tussenjaren vol reizen en het afronden van haar bachelor Politicologie, is ze nu volledig toegewijd aan haar grootste passie: acteren.

Ze staat bekend als een bedachtzaam en vrijgevend persoon die gedijt bij uitdagingen en het ontdekken van alles buiten haar comfortzone, maar bovenal is ze iemand die van interactie houdt en graag creëert.

sofie-wortelboer-strand-bikini
Bron: Instagram @sofiewortelboer

Een verleidelijke Instagram

Sofie’s Instagram-pagina lijkt wel te ontploffen van de activiteit. Het lijkt erop dat we nog veel van deze Nederlandse schone zullen horen. Neem bijvoorbeeld deze cheeky foto’s:

In bad met Sofie Wortelboer