‘Een onvergeeflijke fout’ – Voetbal International

De bondscoach van Spanje heeft zijn excuses aangeboden. Luis de la Fuente ging door het stof, nadat hij applaudisseerde voor de omstreden bondsvoorzitter Luis Rubiales. Daar heeft de keuzeheer nu zijn excuses voor aangeboden.

Toen Rubiales onlangs betoogde niet af te zullen treden als bondsvoorzitter klapte de bondscoach zijn handen stuk. Dat terwijl er in de internationale voetbalwereld juist veel ophef was over Rubiales, die na het behalen van de wereldtitel voetbalster Jenny Hermoso op de mond had gekust. De la Fuente snapt nu dat zijn reactie op zijn baas niet goed is gevallen.

‘Ik heb met sterke kritiek te maken gehad en wat ik van die kritiek vind, is dat het volkomen verdiend is’, sprak De la Fuente bij de persconferentie van de nationale ploeg. De bondscoach ging diep door het stof. ‘Ik heb er spijt van, ik begrijp de kritiek en het is volkomen terecht. Ik wil mijn excuses aanbieden. Ik heb een fout gemaakt, een menselijke fout, en die is onvergeeflijk. Ik kies voor…

Lees verder bij www.vi.nl