Dit Vinden Vrouwen Aantrekkelijk aan een Man

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Je wilt een partner vinden, maar soms voelt het alsof je elke keer de plank misslaat. Of zelfs als je dat gevoel niet hebt, misschien geeft de vrouw op wie je verliefd bent je genegenheid niet terug. En dus vraag je je af ‘wat vinden vrouwen aantrekkelijk in mannen?

Hadden mannen maar het vermogen om gedachten te lezen, dan zou het zoeken naar hun ideale geliefde niet meer zo moeilijk zijn! Maar helaas is dat niet de realiteit.

De zoektocht zal inderdaad lang duren. Maar leren hoe je de ideale man kunt zijn voor jouw ideale vrouw is de moeite waard! Benieuwd wat vrouwen aantrekkelijk vinden? Laten we het uitzoeken!

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk in mannen?

Hoewel we niet voor de hele vrouwelijke soort kunnen spreken, willen we wedden dat als we een enquête zouden houden, de meesten het eens zouden zijn met deze lijst van dingen die vrouwen aantrekkelijk vinden.

Maar laten we je waarschuwen – de lijst ziet er misschien anders uit dan je had verwacht.

1. Intelligentie

man-vermoeid-verveeld

Geen enkele vrouw wil uitgaan met een man die alleen maar over koetjes en kalfjes praat tijdens een “gesprek”. We willen praten over hoop en dromen… of misschien zelfs over religie en politiek. Als een man weet waar hij het over heeft, zijn deel van het gesprek kan voeren en ons echt aan het denken zet, dan vinden we dat echt sexy. Slim is sexy.

2. Vriendelijkheid

Stop je als je een baby ziet om oooh en ahhh te zeggen over hoe schattig ze zijn? Of help je oude vrouwtjes de straat oversteken? Doe je de deur open voor een gehandicapte? We houden ervan als je een goed hart hebt en mensen om je heen helpt.

3. Empathie

Een groot deel van wat vrouwen aantrekkelijk vinden is empathie. Vrouwen willen dat je kunt voelen wat zij voelen. Als ze een slechte dag hebben, moet je haar niet alleen vragen wat er aan de hand is, maar haar ook vertellen dat je begrijpt wat ze doormaakt.

Probeer dus weg te blijven van je instinctieve behoefte om haar problemen op te lossen, en geef haar gewoon wat empathie. Dit geldt trouwens ook voor het tonen van empathie aan andere mensen.

4. Ruik altijd goed

Niets is aantrekkelijker voor een vrouw dan een man die lekker ruikt. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. We willen een vleugje van je mannelijke geur opsnuiven, maar we willen ook niet overweldigd worden door je eau de cologne.

Ergens ertussenin is perfect. Als je een avondje uit gaat, breng dan wat eau de cologne aan, maar net genoeg om haar een klein vleugje te geven, niet een vieze smaak in haar mond omdat het zo zwaar is dat ze het kan proeven.

5. Persoonlijkheid

Wat vrouwen aantrekkelijk vinden gaat niet altijd over uiterlijk. Vrouwen zijn ‘suckers’ voor een geweldige persoonlijkheid. Dat wil echter niet zeggen dat je een zweterig, vies, vies persoon mag zijn die niet goed voor zichzelf zorgt. Nee, het is geen vrijbrief om te stoppen met jezelf lichamelijk te verzorgen.

Maar vrouwen voelen zich echt aangetrokken tot een man met een charmante persoonlijkheid.

6. Gevoel voor humor

vrouw-lachend-flirten

Soms is dit een deel van de persoonlijkheid, maar soms ook niet. Je kunt heel charmant zijn, maar geen gevoel voor humor hebben. En dan hebben we het niet alleen over de ene grap na de andere uithalen. Het gaat verder dan dat.

Vrouwen willen iemand die om zichzelf kan lachen en om het leven. Iedereen houdt van lachen en het werkt aanstekelijk!

Grappige mannen zijn aantrekkelijk voor de meeste vrouwen. Wie vindt het niet leuk om tijd door te brengen met een man die je altijd aan het lachen maakt? Toch hoef je geen stand-up comedian te zijn om grappig te zijn.

Iets geestigs of grappigs bedenken uit een ongemakkelijke situatie is wat vrouwen aantrekkelijk vinden in mannen.

7. Wees geen octopus

Geen enkele vrouw wil een man die op het eerste, tweede of derde afspraakje helemaal over haar heen valt. Een vrouw vindt een man die zijn driften onder controle kan houden – maar haar toch laat weten dat hij geïnteresseerd is – het aantrekkelijkst. Klinkt dat verwarrend?

Als je aantrekkelijk wilt zijn voor een vrouw, dan zijn het de zachte en sensuele aanrakingen waar we van houden – niet het betasten, seksuele toespelingen die ongepast zijn of je tong in haar keel duwen.

8. Doe wat ze graag doet

Een van de aantrekkelijkste dingen die een man kan doen is uitzoeken wat een vrouw leuk vindt om te doen en daar een afspraakje voor maken. Aandacht en spontaniteit zijn twee zeer aantrekkelijke eigenschappen voor een vrouw.

Het laat hen zien dat je niet oppervlakkig of in jezelf gekeerd bent en dat je geeft om wat zij wil en leuk vindt.

9. Kracht

Er is fysieke kracht en er is emotionele kracht. Vrouwen houden van beide en vinden beide eigenschappen erg aantrekkelijk. Ze vinden het sexy als je ze letterlijk van hun voeten kunt vegen en rond kunt dragen, maar ze vinden het ook geweldig als je hun emotionele rots bent.

Maar pas op… emotionele kracht betekent niet dat je geen emoties moet hebben.

Onthoud dat. Mannen kunnen zo sterk als staal zijn, maar ze kunnen ook kwetsbaar zijn. En dat maakt ze menselijker en sterker dan degenen die alleen fysiek sterk zijn.

10. Onafhankelijkheid

Maar niet te veel. Wat we hier bedoelen is dat vrouwen niet houden van behoeftige, plakkerige mannen. Hoewel we wel willen dat onze vriendjes voortdurend oprechte interesse in ons tonen *en tijd met ons willen doorbrengen*. Maar als je te gretig bent, lijkt het alsof je geen eigen leven hebt.

11. Goede hygiëne

man-vrouw-koppel-kus-affectie-liefde

Deze zou voor de hand moeten liggen, maar we kennen veel mannen die het hele weekend in hun huis rondhangen om vettig en stinkend te worden en pas op maandagochtend de moeite nemen om te douchen. Ewwwww. Bah. Gewoon niet doen.

Zorg goed voor jezelf! Als je een slechte hygiëne hebt, zul je niet de vrouw kunnen aantrekken dat je wilt. Als je wilt weten wat vrouwen aantrekkelijk vinden, dan komt het neer op reinheid!

12. Je ruimte netjes houden

Vrouwen houden niet van slonzen. Ze zijn je moeder niet, dus ze hoeven niet achter je op te ruimen. Het is niet zo moeilijk om je vuile vaat uit de slaapkamer te dragen en in de vaatwasser te zetten.

Stofzuig af en toe. Blijf afstoffen. Als jij het niet doet, moet zij het doen en dan zal ze verontwaardigd zijn als ze het allemaal moet doen. We leven niet meer in de oude tijden waarin vrouwen meestal de schoonmaak deden.

Iemand die georganiseerd is met zijn spullen zegt veel over zijn persoonlijkheid en dat is een grote factor als je benieuwd bent naar wat vrouwen aantrekkelijk vinden in mannen.

13. Zelfbewustzijn

Vrouwen willen hun vriendje kennen – geest, lichaam en ziel. Maar als hij niet zelfbewust is, dan kan hij zijn diepste innerlijk niet met haar delen. We willen een man die weet wie hij is en waarom hij zich gedraagt zoals hij doet.

We willen ook dat hij daar duidelijk over is, zodat we hem op een diep niveau kunnen begrijpen.

Als je niet weet wie je bent of onzeker bent over je gevoelens, denk je dan dat de vrouwen die je leuk vindt verliefd op je zullen worden? Wij denken van niet.

14. Ben je lang?

Je hoeft niet lang te zijn, maar in het ideale geval wil ze dat je langer bent dan zij. Vrouwen geven de voorkeur aan mannen die langer zijn.

Dat heeft te maken met het feit dat we iemand willen die ons beschermt. Het geeft ons het gevoel dat we op die man kunnen vertrouwen. Helaas of gelukkig voor jou vinden vrouwen dit heel aantrekkelijk.

15. Een symmetrisch gezicht

Over het algemeen voelen mensen zich aangetrokken tot mensen met een symmetrisch gezicht. Mensen houden van symmetrie, want nou ja, alles in de natuur is symmetrisch. Het laat zien dat hij uit sterke genen komt. Uiteindelijk gaat het onbewust om het vinden van een geschikte partner.

16. Kwetsbaarheid

Er is niets erger dan een man die zich niet kan openstellen en kwetsbaar kan zijn. Om van iemand te houden, is dat een soort vereiste.

Vrouwen vinden de eigenschap van kwetsbaarheid heel aantrekkelijk en willen een man die oprecht, diep om hen geeft en kwetsbaar genoeg is om zichzelf bloot te geven.

Zelfonthulling bevordert een positief emotioneel en mentaal welzijn. Als je bereid bent om jezelf bloot te geven, toon je ook moed. Om moediger te zijn, moeten we onszelf accepteren zoals we zijn, ongeacht hoe we ons voelen.

Dat is wat vrouwen aantrekkelijk vinden.

17. Vermogen om lief te hebben

sorry-zeggen-tegen-partner-manieren-koppel

Sommige mannen lijken emotieloos. Ze kunnen de woorden “ik hou van je” wel zeggen, maar er lijkt echt geen gevoel achter te zitten. Liefde betekent veel dingen, zoals die woorden zeggen en ook dingen doen voor degene van wie je houdt.

Vrouwen willen een man die hun liefde echt kan tonen en dat is wat vrouwen aantrekkelijk vinden in mannen.

18. Niet oordelen

Niemand vindt het leuk om bekritiseerd te worden. En stel je voor dat je zou daten met iemand die je constant beoordeelt? Niet leuk. Vrouwen willen een man die niet over hen oordeelt.

Ze willen een man die over niemand oordeelt. Waarom? Omdat het betekent dat ze aardig en empathisch zijn, en dat zijn enkele van de eerder genoemde kwaliteiten die we willen.

Door niet-oordelend te zijn, kun je meer geneigd zijn om je open te stellen over je zorgen en gesprekken met wie dan ook voort te zetten. Het impliceert ook dat je betere kansen hebt om de vrouw die je leuk vindt in de toekomst te steunen als ze in nood is.

19. Emotionele volwassenheid

Wat vrouwen aantrekkelijk vinden is emotionele volwassenheid. Dit heeft vele facetten, maar het kan worden gedefinieerd als het vermogen om goed om te gaan met de uitdagingen van het leven. Emotioneel volwassen zijn kan het vermogen vergroten om met de moderne wereld om te gaan en er voldoening en plezier in te vinden.

We willen geen man die kleinzielig is en ruzie zoekt. We willen een man die persoonlijke verantwoordelijkheid kan nemen en de belangrijke dingen in het leven begrijpt. Dit is zeker wat vrouwen aantrekkelijk vinden.

20. Passie

En dan bedoelen we niet alleen seksuele passie *althans, dat willen vrouwen ook*. We willen een man met passie voor alles – het leven, zijn carrière, zijn familie, zijn hobby’s – en vooral zijn vriendin. Een man die ongeïnteresseerd is over deze dingen is zeer onaantrekkelijk voor vrouwen.

Een man die ergens gepassioneerd over is lijkt een duidelijke visie te hebben van wat hij wil en hoe hij het wil krijgen. Je kunt een gevoel van veiligheid krijgen door zelfverzekerd te zijn. Een van de meest bevredigende antwoorden op de vraag “wat vinden vrouwen aantrekkelijk in mannen?” is stabiliteit.

21. Een niet-roker en iemand die niet slordig dronken wordt

Als je wilt dat een vrouw je aantrekkelijk vindt, trek dan geen sigaret uit als je haar ophaalt voor een afspraakje of word niet slordig dronken als je uit bent. Het is niet dat we geen man willen die feest, maar er is niets aantrekkelijks aan een onaangename dronkaard.

Het vertelt ons alleen maar dat je heel weinig zelfbeheersing hebt. Als je een vrouw probeert te leren kennen, neem dan de tijd om elkaar te leren kennen voordat je alle slechtste eigenschappen laat zien die je hebt. Het is niet stoer of cool om een luidruchtige rokende dronkenlap te zijn; het is gewoon lelijk.

22. Gezonde seksdrive

vrouw-verleiden-manieren-koppel

Hé, we leven in het jaar 2023! Het is oké voor vrouwen om toe te geven dat ze van seks houden!!!

Er is niets erger dan daten met een man met een lage seksdrive. Daardoor voelen we ons onaantrekkelijk en ongeliefd. Laat haar dus je liefde zien door regelmatig met haar te vrijen. Meer seks in een ondersteunende relatie heeft verschillende voordelen.

Een hogere mate van seksuele betrokkenheid is in verband gebracht met gunstige effecten, zoals een lagere bloeddruk, minder stress, een sterkere band en zelfs een lager scheidingspercentage.

23. Gezond in het algemeen

Maak je geen zorgen, je hoeft niet aan je sixpack te gaan werken. Vrouwen hebben geen bodybuilder nodig. Maar we willen wel graag iemand die om zijn lichaam geeft. Dat betekent dat je niet thuiskomt van je werk en een hele pizza in je mond propt, gevolgd door een pak Oreo’s en een 12-pack bier. Hou van je lichaam en zorg ervoor… voor ons.

Gezond zijn zou een levenslange toewijding moeten zijn en het is een eigenschap die vrouwen erg aantrekkelijk vinden! Het handhaven van een gezonde levensstijl kan helpen bij het voorkomen van chronische ziekten en langdurige kwalen.

24. Stabiliteit

Wees niet het soort man dat van baan naar baan naar baan gaat. Of die fantasieën heeft over het runnen van 10 bedrijven terwijl je nog steeds in de kelder van je ouders woont en de hele dag videospelletjes speelt. Vrouwen willen een man die solide, toegewijd en stabiel is.

Als je het gevoel hebt dat je vrouw of vriendin al het werk doet om jullie relatie financieel te ondersteunen, dan is het tijd voor jou om een stapje extra te doen en zelf serieus aan de slag te gaan.

25. Outgoing

Het is altijd fijn om af en toe buiten onze comfortzones geduwd te worden. Het is dus leuk als een man ons daarbij helpt. We willen horen: “Hé schat, het wordt leuk! Laten we het eens proberen!” Iedereen heeft graag plezier, en vrouwen willen spannende dingen doen met hun vriendjes.

26. Wees perfect positief

Geen enkele vrouw wil met een potentiële partner aan tafel zitten en naar een reeks narigheden en vermoeiend gewauwel luisteren. Negatief praten is een zekere manier om de vis van de lijn te verliezen. Positief zijn daarentegen wordt over het algemeen gezien als een aantrekkelijke eigenschap.

Houd het gesprek vrolijk en laat haar zien dat je iemand bent die zich niet laat neerhalen door het leven.

27. Vriendelijkheid

Maar niet griezelig-vriendelijk. Er is een grens tussen aardig zijn en een straatverbod overwegen. Als vrouwen voor het eerst een man ontmoeten, vinden ze het eigenlijk leuker als ze een beetje op hun hoede zijn. Veel vrouwen worden versierd in een bar waar de man gewoon veel te vriendelijk is. En weet je wat er gebeurt? Niets. Ze lopen weg. Dus wees aardig, maar word niet opdringerig.

28. Een sterke baard

Angry David Walton GIF by New Girl

Mannen met een baard worden gezien als beter vadermateriaal en tonen mannelijkheid, seksuele volwassenheid en leiderschap. Dus nu je weet dat dit is wat vrouwen aantrekkelijk vinden, probeer er zelf een te laten groeien.

29. De ogen zeggen het

Ogen zijn het venster naar de ziel, zeggen ze. Hoe je ook tegen dat cliché aankijkt, het valt niet te ontkennen dat ogen boekdelen kunnen spreken. Zwakke wilskrachtige of emotioneel onstabiele mensen hebben bijvoorbeeld moeite om oogcontact te houden en de meeste mensen pikken dit op en identificeren het als een negatieve eigenschap.

Stevig en onwrikbaar oogcontact laat echter niet alleen zien dat je een wilskrachtige en moedige man bent, maar is ook een van de sterkste verleidingsmiddelen die je tot je beschikking hebt.

30. Geduldig

Een gentleman is geduldig in zijn acties. Hij verliest niet snel zijn humeur en maakt ook geen snelle keuzes. Dit soort man neemt de tijd om zijn daden en woorden te overwegen voordat hij ze doet.

Hij erkent dat acties of voorkeuren die in het heetst van de strijd of uit ongeduld worden genomen, desastreuze gevolgen kunnen hebben voor hem en anderen om hem heen. Geloof het of niet, maar geduld is ook wat vrouwen aantrekkelijk vinden.

31. Familiegericht

Vrouwen