CryptoKimmy & Crypto-Gids @ Bitcoin Amsterdam ~ Crypto-Gids

Beste Crypto-community,

Ik ben verheugd om aan te kondigen dat ik namens Crypto-gids.nl aanwezig zal zijn op het geweldige evenement Bitcoin Amsterdam! Als hét Nederlandse cryptoplatform voor nieuws, educatie, advies en nieuwe, goede en spannende crypto-projecten, kijken we er altijd naar uit om deel uit te maken van de grotere crypto-industrie.

Dit is de perfecte kans om te verbinden, te leren en de toekomst van crypto te bespreken. Maar daar stopt het niet! Ik wil graag de aanwezige experts, enthousiastelingen en bedrijven een aantal vragen stellen.

Ik kijk er naar uit om inspirerende gesprekken te voeren, waardevolle inzichten te delen en onze passie voor crypto te vieren. Als je op Bitcoin Amsterdam bent, en je wilt jouw verhaal vertellen, trek me aan mijn figuurlijke vestje en let’s talk! 💬

Laten we samen bouwen aan een sterke en boeiende crypto-community. Tot straks!

Met vriendelijke groet, CryptoKimmy van Crypto-gids

Zoeken jullie mij op vandaag?

Volg mijn stories op Bitcoin…

Lees verder bij www.crypto-gids.nl