Alles over Bridget Maasland (Vermogen, Jeugd, Relaties)

Bridget Maasland (Den Haag, 9 november 1974) is een Nederlandse presentatrice, model, dierenrechtenactiviste en voormalig danseres. In dit artikel nemen we een kijkje in het leven en de carrière van deze fascinerende persoonlijkheid.

  • Volledige naam: Bridget Maasland
  • Geboortedatum: 9 november 1974 (leeftijd 48 jaar)
  • Geslacht: Vrouw
  • Geboorteplaats: Den Haag, Zuid-Holland
  • Huidige woonplaats: Amsterdam
  • Beroep: Televisiepersoonlijkheid
  • Relatiestatus: Bridget is single
  • Vermogen: Geschat op minimaal € 1 Miljoen

Jeugd

Bridget groeit op in Den Haag, in een gezin van vier. Haar ouders hielden er een vrije opvoeding op na. Zelf was Bridget wel altijd een serieus, gedisciplineerd, meisje. Bridget gaat naar de leefwerkschool, daarna naar het Haags Montessori Lyceum. Haar ouders hebben een paar kledingwinkels, maar pakken ook andere dingen aan. Zo runnen ze een locatiebureau en organiseren modeshows.

Het gezin waarin Bridget opgroeide, was allesbehalve doorsnee. Haar ouders stonden bekend om hun vrijgevochten opvoeding. Terwijl andere kinderen met poppen speelden, leek Bridget zich al bezig te houden met serieuze zaken. Ze was een gedisciplineerd meisje in een wereld vol kleur en vrijheid.

Van schoolbanken naar catwalks

Na haar tijd op de leefwerkschool betrad Bridget het Haags Montessori Lyceum. Ondanks haar serieuze inslag, liet ze haar creativiteit ook de vrije loop. Het was dan ook geen verrassing dat haar ouders niet alleen kledingwinkels runden maar ook een locatiebureau beheerden en modeshows organiseerden. Bridget’s jeugd was een mix van discipline en creativiteit, een combinatie die haar vormde tot de persoon die ze vandaag is.

De moeder van Bridget

bridget-maasland-moeder

Maar niet alleen met haar zoon Mees heeft Bridget een fantastische band, ook met haar moeder. El Maasland-Kleijwegt is inmiddels alweer over de 70, maar lijkt met haar blonde halflange haar enorm veel op haar dochter. Of moeten we zeggen: Bridget lijkt enorm veel op haar moeder. 😉

Elly: de Fashionista

elly-maasland

Elly of Frits, zoals ze zichzelf noemt op Instagram is bovendien ook nog een echte fashionista. Ze poseert in de mooiste kleding op haar Instagram. Dat is ook niet raar, want El heeft een carrière als visagist achter de rug. De appel valt duidelijk niet ver van de boom.

Relaties

zoon-bridget-maasland

Bridget’s liefdesleven heeft de roddelbladen vaak gevuld. Ze kreeg in 2000 een relatie met tv-producent Pepijn Padberg. Met hem kreeg ze in 2008 een zoontje: Mees Padberg. In 2009 stapten het stel in het huwelijksbootje om datzelfde jaar weer van elkaar te scheiden.

Een Blik op Haar Romantische Leven

In 2019 kreeg Bridget een relatie met André Hazes. In 2020 liep de relatie alweer op de klippen en ging André terug naar zijn ex Monique. Bridget heeft sindsdien verschillende relaties gehad, maar ook deze zijn allemaal stukgelopen. Volgens Bridget komt dit niet door alle mannen, maar door de presentatrice zelf.

Een Hart Vol Ervaring

Niet omdat zij niet geschikt is voor een relatie, maar omdat haar hart gebroken is geweest. ‘Meer omdat ik een aantal keer heb meegemaakt hoe vervelend het kan aflopen en daar niet nog een keer in wil verzanden’, vertelt zij in Saar Magazine.

De liefde tussen haar ouders

Bridget’s ouders zijn nog altijd hartstikke gelukkig met elkaar en zij zijn dit jaar zelfs 50 jaar samen. ‘Heerlijk, maar ook een vreselijk voorbeeld natuurlijk, want ik ga dat nooit meer redden, ook niet als ik vandaag iemand tegenkom met wie het mega klikt.”

De nieuwe vriend van Bridget!?

bridget-maasland-nieuwe-vriend-koos-plateringen

Bridget Maasland en Koos van Plateringen, beiden vroeger bekend van Shownieuws en collega’s van elkaar, genieten samen van een bijzondere vakantie in een retreat. Het is opvallend, gezien het feit dat ze nu slechts oude collega’s zijn, maar toch de keuze hebben gemaakt om samen op vakantie te gaan. Hierdoor zijn er geruchten ontstaan dat dit de nieuwe vriend is van Bridget. Koos valt echter op mannen, dus het is overduidelijk dat de twee slechts een vriendschappelijke relatie hebben.

Haar carrière in een notendop

bridget-maasland-selfie

De invloed van haar moeder

Haar moeder was visagiste, waardoor Maasland als kind al veel met de televisiewereld te maken kreeg.

Van kindmodel tot tv-optredens

Ze mocht als kind al model staan voor verschillende tijdschriften en deed kinderkledingshows. Haar televisiedebuut maakte zij met een optreden in de televisiereclame ‘Snoep verstandig, eet een appel’.

Dansen en televisie

Maasland werkte als model onder meer in Barcelona. Ze danste in het Veronica programma ‘Man o man’.

De Opkomst in de Televisiewereld