bondscoach leest journalisten de les – Voetbal International

Algerije won afgelopen nacht met 3-1 van Somalië in de WK-kwalificatie, maar het humeur van bondscoach Djamel Belmadi werd ruw verstoord na afloop op de persconferentie. De reden? Een rinkelende telefoon.

Tijdens zijn perspraatje werd Belmadi onderbroken door een telefoon van een journalist. Geïrriteerd ging de bondscoach daarna verder met zijn praatje. ‘Na vijfenhalf jaar is dat een behoorlijke mislukking. De telefoons…ik blijf het zeggen. Er komt een dag dat ik stop met praten, omdat het vermoeiend is. Als dat is wat je wilt, prima, maak je geen zorgen. Ik hoef hier niet te komen. Ik kan ook iemand anders sturen.’

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Ook had de oefenmeester geen goed woord over voor het veld van het Nelson Mandela Stadium in Baraki. ‘De bal rolt niet en daar word ik moe van. Ik praat hier al vijfenhalf jaar over….

Lees verder bij www.vi.nl