BitMEX-oprichter Arthur Hayes voorspelt Ethereum koers van $5.000

BitMEX-oprichter Arthur Hayes laat regelmatig van zich horen over de markt. Ditmaal is hij extreem bullish over Ethereum en geeft hij aan een bak Solana te hebben verkocht om extra Ethers te halen. Uiteindelijk verwacht Hayes een Ethereum koers van 5.000 dollar, al geeft hij daar geen exacte tijdslijn voor.

‘Ik moet wat opbiechten’

Arthur Hayes begint zijn verhaal met de woorden: “Familie… ik moet wat opbiechten.”

“Ik heb een bericht gekregen van God terwijl ik mediteerde. Hij zei dat ik Sam coin POS moest dumpen en mijn liefde voor aardengel Vitalik Buterin moet tonen.

Dus ik dumpte Solana en kocht meer Ethereum. Ethereum = 5.000 dollar”, aldus Arthur Hayes.

Deze koerswijziging volgt op een…

Lees verder bij newsbit.nl