Top 20 Beste Half/Medium Lange Kapsels voor Mannen

Lange tijd waren halflange kapsels het achterland van de haarwereld, zelden waren er mannen die probeerden een stoere buzz te veranderen in een seventies shag (denk aan het mulletkapsel). Maar door de opkomst van kapsels als de pompadour zijn ze van een ongemakkelijke tussenfase veranderd in een bonafide stijlzet rechtstreeks uit het grooming draaiboek.

Of je nu je haar laat groeien, geen extreme coupe wilt, of een manier nodig hebt om je haar te stylen, er is dit jaar geen tekort aan klassieke en populaire kapsels voor mannen. Of je nu steil, krullend of afro bent, het type halflang kapsel waar je voor gaat hangt af van factoren als je algemene stijl, gezichtsvorm en haartype.

Waar je ook voor gaat, met deze lengte hoef je je niet langer in het midden te voelen. En als je nog wat inspiratie nodig hebt, zijn hier enkele van de beste coupes die er zijn, zodat je nooit te kort komt.

1. Comb over

Als het om halflange kapsels gaat, is de comb-over een trendy optie. Klassiek, gepolijst en tijdloos; het is de perfecte look voor de moderne heer. Deze coupe is eenvoudiger te stylen dan je denkt. Werk pommade door vochtig haar, gebruik een kam om de zijscheiding te vinden en borstel de haren naar de zijkant.

2. Bro flow

Als je in die lastige fase van het uitgroeien van je haar zit en niet weet wat je ermee moet doen, overweeg dan de bro flow. Dit halflange kapsel is onderhoudsarm en wordt vaak gedragen door A-list acteurs tussen rollen door. Vraag je kapper om je punten te knippen, maar laat 15 cm lengte over, duw dan het haar naar achteren en laat het natuurlijk vallen en laat die lokken stromen, bro.

3. Pompadour

Mannenkapsels van gemiddelde lengte rocken nieuwe hoogten. De pompadour is een retro look met gedurfde proporties. Je kunt korte of vervaagde zijkanten combineren met een lange push-back top. Dit lijkt misschien veel op een vetkuif, maar een pompadour heeft meer hoogte en volume en wordt op zijn plaats gehouden met een glanzend stylingproduct.