BeleggersFair 2023 van start gegaan

De deuren van de Amsterdamse Beurs van Berlage zijn vanochtend geopend voor de negende editie van de BeleggersFair; het grootste beleggersevent in Nederland. Duizenden beginnende én gevorderde beleggers ontmoeten vandaag tientallen beleggingsexperts en andere financiële zwaargewichten.

BeleggersFair 2023 van startOp de beursvloer van BeleggersFair kunnen beleggers ook dit jaar weer in contact komen met vele banken, vermogensbeheerders en adviseurs voor vragen of meer informatie. Hier zijn ook beleggingsgoeroes te vinden, als Nico Bakker, Jean-Paul van Oudheusden, John Beijer, Joop van de Groep en Michel Stokman. Zij geven daar de hele dag door hun Gouden Tips.

Niet minder interessant is het plenaire programma onder leiding van dagvoorzitter Roelof Hemmen. Op het hoofdpodium zijn de visies te horen van vele economen en (beleggings)experts, waaronder econoom en China-kenner Heleen Mees, fintech-ondernemer Don Ginsel, Bob Homan (ING), Corné van Zeijl (Cardano), Edin Mujagić (OHV Vermogensbeheer), Elwin de…

Lees verder bij www.cashcow.nl