Andrew Stobart, Baillie Gifford: ‘Brazilië is een grootmacht in commodities’

Het Baillie Gifford Emerging Markets All Cap Strategy Fund presteert al jarenlang beduidend beter dan de benchmark. Fondsbeheerder Andrew Stobart legt uit waarom Latijns-Amerika aantrekkelijke beleggingskansen biedt.

Als privébelegger en als professionele beursvolger ben ik altijd op zoek naar inzichten om de markt te overtreffen. Ik praat dan ook graag met beleggingsdeskundigen die over een langere periode consistent betere prestaties leveren dan de benchmark. Een van die outperfomers is Baillie Gifford Emerging Markets All Cap Strategy: het fonds heeft sinds 2001 een indrukwekkend rendement van 552% behaald, tegen 372% van de MSCI Emerging Market Index.

Bekijk ook het dossier Beleggen in ETF’s

Daarnaast verdiep ik me het liefst in beleggingsthema’s waarin ik zelf actief ben, zodat mijn kennis over mijn eigen investeringen ook verder toeneemt. Dit jaar…

Lees verder bij www.beleggersbelangen.nl