‘Als ik in het uitvak stond, zou ik ze ook verrot schelden’ – Voetbal International

Het uitvak van de Galgenwaard werd zondag bevolkt door 1200 Ajax-supporters die na afloop van de wedstrijd tegen FC Utrecht duidelijk lieten horen wat ze van hun ploeg vonden. Ajax-spits Brian Brobbey heeft begrip voor de onvrede, vertelde hij op het clubkanaal.

‘Het is een heel vervelend gevoel dat we zeventiende staan. We moeten bij elkaar blijven, het is voor niemand fijn. Niet voor ons, niet voor de fans. Ik begrijp de fans volkomen, Ajax hoort geen zeventiende staan. Als ik in dat uitvak stond, zou ik ze ook verrot schelden. Ik geef ze groot gelijk’, reageert Brobbey op het ongenoegen bij de Amsterdamse aanhang.

Ook de selectie weet dat de huidige prestaties ver ondermaats zijn. ‘Ik zal niet liegen, het was heel stil in de kleedkamer in Utrecht. Als je het zo weggeeft win je nooit wedstrijden. De laatste tijd ben ik ook wat meer aan het praten, ik ben al wat langer bij de club en er zijn misschien twaalf nieuwe spelers. Dit hebben zij ook nog nooit meegemaakt, denk…

Lees verder bij www.vi.nl