Alles over Yvonne Coldeweijer (Huidige Relatie, Nieuwe Woning)

Yvonne Coldeweijer, geboren op 21 december 1986 in Tilburg, is een veelzijdige Nederlandse persoonlijkheid die haar stempel heeft gedrukt op de wereld van televisie, muziek, en sociale media. Met haar carrière die zich uitstrekt over verschillende domeinen, heeft Yvonne zowel bewonderaars als critici aangetrokken. In dit artikel duiken we in het leven en de carrière van deze intrigerende persoonlijkheid.

  • Naam: Yvonne Coldewijer
  • Geslacht: Vrouw
  • Geboortedatum: 25 november 1987 (leeftijd 36 jaar)
  • Sterrenbeeld: Boogschutter
  • Geboorteplaats: Tilburg
  • Beroep: Opiniemaker/ Influencer / juice channel host / YouTuber
  • Huidige woonplaats: Muiden
  • Relatiestatus: Yvonne woont samen met haar vriend Max Vieleers

Jeugd en opleiding

Keet! vervangt Chantal Janzen in Wicked | Achterklap | NU.nl

Yvonne’s reis begon in Tilburg, waar ze psychologie studeerde aan de Universiteit van Tilburg voordat ze besloot haar passie te volgen en acteerlessen te nemen aan de Fontys Academie voor Drama. Hoewel ze deze opleiding niet afmaakte, hield dat haar niet tegen. Yvonne heeft ook deelgenomen aan cursussen en workshops aan gerenommeerde instellingen zoals de New York Film Academy en de Meisner Toneelacademie. Haar vastberadenheid om haar dromen na te jagen, is bewonderenswaardig.

Op zoek naar K3

In 2009 waagde Yvonne zich in de wereld van talentenjachten door deel te nemen aan “K2 zoekt K3,” waarin de populaire meidengroep K3 op zoek ging naar een nieuw lid. Ondanks haar inzet moest ze het programma verlaten voordat de liveshows begonnen. Dit was echter slechts het begin van haar opmerkelijke reis.

Het tijdperk van Keet!

Van 2010 tot 2013 schitterde Yvonne als “Keet!” op het nieuwe Telekids-programma op RTL 8. Als Keet! bracht ze verschillende singles uit onder het label 8ball Music. In 2013 kondigde ze aan te stoppen bij Telekids, maar haar carrière nam daarna alleen maar een hogere vlucht. Ze speelde ook een rol in de Vlaamse jeugdserie “Amika” van Studio 100 en vertolkte de hoofdrol Glinda in de musical “Wicked.”

Film en stemacteur

Yvonne maakte ook haar opwachting op het witte doek, met rollen in films zoals “De Club van Sinterklaas & Het Geheim van de Speelgoeddokter” en “Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked.” Haar veelzijdigheid bleek ook uit haar stemwerk voor animatiefilms, waaronder “Ted en Het Geheim van Koning Midas.” Haar artistieke talenten zijn werkelijk opmerkelijk.

Haar muzikale kant

Niet alleen een actrice en presentatrice, maar ook een zangeres. Yvonne leende haar stem voor het duet “Wat ik voel voor jou” op het album “Berge verzet” van Thomas Berge. Ze was ook een jurylid bij het Junior Songfestival en presenteerde samen met Sander Janson het RTL 4-programma “Campinglife.” Haar veelzijdigheid heeft haar overal gebracht.

De comeback op Sociale Media

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=zmLjbFvl1rM
Bron: instagram @lifeofyvonne

Yvonne betrad ook de wereld van sociale media met haar YouTube-kanaal genaamd ‘Life of Yvonne.’ Hoewel ze aanvankelijk video’s maakte over beauty, mode en vlogs, besloot ze in 2020 een nieuwe weg in te slaan. Na een korte pauze maakte ze in december 2020 een comeback en vergaarde ze talloze abonnees. Haar content blijft boeien en vermaken.

Het Roddelkanaal: ‘Life Of Yvonne’

life-of-yvonne-coldeweijer
Bron: instagram @lifeofyvonne

Een van de meest opmerkelijke wendingen in Yvonne’s carrière was haar focus op roddels en geruchten over bekende Nederlanders. Ze heeft haar YouTube-kanaal en Instagramaccount omgetoverd tot platforms waar ze de laatste ‘juice’ verspreidt, verwijzend naar roddels uit de amusementswereld. Ze heeft hiermee veel aandacht getrokken en zelfs primeurs onthuld.

De Juice Show Podcast

juice-show-podcast-podimo-yvonne-coldeweijer
Bron: instagram @podimo_nl

In samenwerking met journalist Mark Koster presenteert Yvonne sinds augustus 2022 de podcast “De Juice Show,” geproduceerd door Podimo. Hier bespreekt ze wekelijks de nieuwste roddels en verhalen rondom bekende Nederlanders. Haar scherpe inzichten en brutale stijl zorgen ervoor dat luisteraars blijven terugkomen voor meer.

Juridische strijd

Helaas heeft Yvonne ook enkele rechtszaken moeten doorstaan vanwege haar uitlatingen op sociale media. Deze rechtszaken hebben haar gedwongen om uitspraken te rectificeren en enkele beledigende bijnamen niet meer te gebruiken. Ze is echter niet bang geweest om haar mening te uiten, ongeacht de gevolgen.

Yvonne’s exen

Laten we het hebben over Yvonne’s romances, waarvan sommige meer hobbelig waren dan een berggeit op stelten. Ze heeft eerst een rondje gedraaid met niemand minder dan Ben Saunders, de zanger die ooit The Voice of Holland won. Maar helaas, deze deun eindigde als een platgestampte pannenkoek omdat Yvonne beweerde dat Ben een beetje een psycho was. Blijkbaar zong hij niet alleen noten, maar ook problemen.

Daarna besloot ze haar geluk te beproeven met een Australische rugbyspeler. Maar oh, wat een scrum was dat! Hun liefdesmatch bleek een kortetermijncontract te zijn, want het bleek dat hij het bed deelde met meer mensen dan er in een dubbeldekkerbus passen. Yvonne had het er flink moeilijk mee en vertelde later dat dit haar diep raakte. Ze denkt er zelfs over na dat dit de reden zou kunnen zijn waarom ze nu zo graag allerlei ondeugende streken van anderen aan de kaak stelt. Liefde kan echt een ruige tackle zijn!

Yvonne’s huidige Relatie met Max

max-vieleers-vriend-yvonne-coldeweijer
Bron: instagram @maxvieleers

Ja hoor, ze heeft eindelijk haar liefdevolle wederhelft gevonden in de persoon van Max Vieleers. In een openhartig gesprek met het blad Party doet Yvonne voor het eerst een boekje open over haar liefdesleven. ‘We wonen al samen, ik ben zo gelukkig’ Yvonne liet vanaf het Griekse eiland Santorini de bom vallen dat er een baby onderweg is, haar allereerste. Verschillende websites schrijven dat hij 29 jaar zou zijn, dat zou betekenen dat er een leeftijdsverschil is van 6 jaar.

De dikke miljoenenwoning van Yvonne en Max

huis-yvonne-coldeweijer-muiden
Bron: bekendeburen.nl

Yvonne Coldeweijer en Max Vieleers hebben eindelijk hun high-end kasteel in Muiden veroverd! Het lijkt erop dat ze klaar zijn om zich te nestelen in dit paleisje.

Yvonne heeft voor deze prachtige stulp een aardige 1,18 miljoen euro neergelegd, terwijl het oorspronkelijke prijskaartje een bulderlachende 1,2 miljoen euro bedroeg. En dat allemaal met een hypotheek ter grootte van een miljoen euro. Als dat niet het ultieme Monopoly-spel is! Overigens, het huis is als het ware een Coldeweijer-vesting, want Max komt op geen enkel woonbord voor.

Voor dit astronomische bedrag krijgen ze een leefoppervlakte van maar liefst 172 vierkante meters! Er zijn zes kamers aanwezig, waarvan twee badkamers en vier slaapkamers. Deze kamers zijn verspreid over drie verdiepingen, zodat je nooit je Fitbit-doelen mist.