Alles over Sylvia Geersen (Carriere, Vermogen & Relaties)

Sylvia Geersen, geboren op 29 september 1985 in Rotterdam, Nederland, een Nederlandse schone die het modellenvak tot in de puntjes beheerst. Ze is geen doorsnee model. Ze is een vrouw met persoonlijkheid en flair, wat ze al vroeg in haar carrière bewees.

  • Volledige naam: Sylvia Geersen
  • Geboortedatum: 29 September 1985 (leeftijd 38 jaar)
  • Geslacht: vrouw
  • Geboorteplaats: Rotterdam, Zuid-Holland
  • Huidige woonplaats: Rotterdam, Zuid-Holland
  • Beroep: Televisiepersoonlijkheid
  • Relatiestatus: Sylvia is single
  • Vermogen: € 250.000

Carriere

selfie-sylvia
Bron: instagram @sylviageersen

De Grote Doorbraak

Ze kwam niet uit het niets. Sylvia’s grote doorbraak kwam met een knal toen ze deelnam aan ‘Holland’s Next Top Model.’ In plaats van de gebruikelijke serieuze modellenpraat, lachte ze, danste ze, en maakte ze ons aan het lachen. Ze eindigde als de runner-up, maar in onze harten was ze de echte winnaar.

Van Catwalks tot Billboards

Na ‘Holland’s Next Top Model’ was Sylvia overal. Ze werd het gezicht van Laura Mercier, het cosmeticamerk dat haar glimlach en charme perfect weerspiegelde. Billboards werden verfraaid met haar beeld, en ze werd de ster van het Amerikaanse merk Guess. Ze gaf ons niet alleen mode, maar ook een dosis geluk.

De Nieuwe Cora

In 2007 maakte Sylvia furore als “de nieuwe Cora” in de reclamefilmserie van het Nederlandse bedrijf Mora. Ze bracht een komische noot naar de advertenties, en we konden niet stoppen met lachen elke keer als ze op het scherm verscheen.

Van Catwalk naar Microfoon

Maar Sylvia was niet te stoppen. In 2007 bracht ze haar eerste single uit, getiteld “Give it to me.” Haar muzikale talenten waren net zo verfrissend als haar verschijning op de catwalk. Het nummer was een knaller en maakte ons allemaal aan het dansen.

Expeditie Robinson en Sylvia’s Secrets

In 2011 nam ze deel aan “Expeditie Robinson,” waar ze niet alleen haar overlevingsinstincten liet zien, maar ook haar humor. Dat jaar zagen we ook “Sylvia’s Secrets,” een reallife soap waarin ze openhartig was over haar afkickproces van cocaïne. Ze bewees dat het leven niet altijd glanzend is, maar met humor en vastberadenheid kun je alles aan.

Nog meer TV avonturen

sylvia-geersen-katinka-curry-selfie
Bron: instagram @sylviageersen

Sylvia’s avonturen in de wereld van reality-tv waren verre van gewoon. In 2013 maakte ze deel uit van het eerste seizoen van “Sabotage,” waar ze ons liet raden of ze een kandidaat was of de saboteur. In de zomer van 2013 schitterde ze in het tiende seizoen van “Ranking the Stars.” Haar komische talenten bleven ons vermaken. In 2015 zagen we een andere kant van Sylvia in het RTL 5-programma “Shopping Queens VIPS,” waar ze de derde plaats behaalde.

Special Forces VIPS

Het laatste avontuur van Sylvia bracht haar naar het in 2022 uitgezonden realityprogramma “Special Forces VIPS.” Ze probeerde een door commando’s opgezet trainingsprogramma te doorlopen. Het waren bijzondere beelden om te zien hoe een model de uitdagingen van commando’s aanging.

Relaties: liefde en drama

Een snel huwelijk

sylvia-geersen-selfie
Bron: instagram @sylviageersen

In 2016 stapte Sylvia in het huwelijksbootje met de Mexicaan Rogelio Castro Martinez, slechts 11 dagen nadat ze elkaar via social media hadden ontmoet. Het leek als een sprookje, maar al snel bleek het een nachtmerrie te worden. Haar Mexicaanse echtgenoot ontpopte zich als een ware ‘psycho,’ en hun huwelijk liep na slechts enkele maanden op de klippen.

Een moeilijke scheiding

Hoewel Sylvia graag wilde scheiden, werkte haar ex niet mee. Hij bleef haar lastigvallen met berichten en zelfs dreigvideo’s. In 2018 bracht ze enkele van deze verontrustende video’s via RTL Boulevard naar buiten, waarin haar ex hun trouwring vernielde met een hamer en dreigde haar nieuwe vriend te vermoorden. Dit liet diepe sporen na in Sylvia’s leven.

Een vreemde situatie

Ondanks haar verlangen om niets meer met haar ex te maken te hebben, bleef hij op social media doen alsof ze nog steeds getrouwd waren. Hij deelde foto’s en hield de schijn op. In Nederland is hun huwelijk echter nietig, en Sylvia kan met een gerust hart een nieuw hoofdstuk beginnen.

The Bachelorette

Na haar avontuur bij “De Verraders” maakte Sylvia nog een gedurfde zet door de hoofdrol te spelen in “The Bachelorette,” een datingshow gebaseerd op een Amerikaans format. Hier had ze de kans om haar ware zelf te laten zien en mannen te leren kennen die naar haar innerlijke schoonheid keken. Het was een kans voor Sylvia om te bewijzen dat ze niet alleen een model is, maar ook een oprecht mens met veel te bieden.

In april deelde Sylvia eindelijk haar geheim met de wereld. Tijdens haar deelname aan “The Bachelorette” vond ze de liefde van haar leven: Joris Smits. Hun relatie bleef lang geheim, maar uiteindelijk konden ze niet langer verbergen hoe gelukkig ze waren.

Sylvia en Joris uit elkaar

https://thinkrich.nl/vermogen-sylvia-geersen/
Bron: instagram @sylviageersen

Het lijkt erop dat de liefdesboot van Sylvia Geersen en Joris definitief aan wal is gekomen. Het koppel, waarvan de relatie al enige tijd onder spanning stond, zou nu echt uit elkaar zijn. Opvallend is dat Sylvia zelfs heeft verklaard dat ze een afkeer heeft ontwikkeld jegens Joris. Deze verontrustende onthulling kwam naar voren via Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal.

Sylvia zelf zou het nieuws van de breuk hebben bevestigd tijdens een bezoek aan café de Witte Aap in Rotterdam afgelopen weekend. Daar deelde ze met meerdere mensen dat de relatie voorbij is. Yvonne Coldeweijer voegde eraan toe dat Sylvia zelfs een sterke afkeer van Joris heeft geuit, wat de situatie allesbehalve gezellig maakt. Deze bekentenis volgde op het nuttigen van enkele drankjes, maar het lijkt erop dat de breuk nu definitief is.

Het lijkt erop dat dit nieuws niet uit de lucht komt vallen, want al eerder waren er tekenen dat de relatie op de klippen liep. Een anonieme informant had al opgemerkt dat Sylvia’s uitspraken niet als vers verliefd gedrag werden geïnterpreteerd. Het wordt wellicht tijd voor Sylvia en Joris om de schone schijn niet langer op te houden en toe te geven dat hun liefdesverhaal zijn einde heeft bereikt.

Twee weken geleden verwijderde Sylvia al een reeks foto’s van haar Instagram-account, wat bij velen vragen opriep. Dit was opvallend, aangezien ze niet zo lang geleden nog met Joris op Sint Maarten was. Alle foto’s van hun vakantie waren plotseling verdwenen. Opmerkelijk is dat Sylvia nogal gepikeerd reageerde toen haar werd gevraagd naar de breuk, hoewel ze niets ontkende.

Sylvia en Joris, die elkaar leerden kennen in het programma “The Bachelorette,” leken aanvankelijk een klik te hebben, maar al snel werd duidelijk dat hun relatie niet alleen uit rozen bestond. Afgelopen zomer waren er zelfs getuigen van een ruzie tussen het stel bij Open Air, waarbij bronnen aangaven dat Sylvia ‘keihard aan het schreeuwen’ was. Het lijkt erop dat dit romantische avontuur nu tot zijn einde is gekomen, en beide hun eigen weg vervolgen.