Alles Over Roxeanne Hazes + Meest Sexy Foto’s!

Roxeanne Hazes is geboren als de dochter van de in 2004 overleden zanger André Hazes en Rachel Hazes. Ze is tevens de oudere zus van André Hazes jr. Haar liefde voor zingen begon al op jonge leeftijd, toen ze nog op de basisschool zat. Thuis zong ze vaak samen met haar vader en schreef ze samen met hem liedjes. In 2004 deed ze auditie voor het Kinderen voor Kinderen-programma en richtte samen met klasgenootjes een bandje op, waarmee ze optrad tijdens schoolfeesten.

  • Volledige naam: Roxeanne Friedel Wilhelmina Hazes
  • Geboortedatum: 18 januari 1993 (leeftijd 30 jaar)
  • Lengte: 1,68 m
  • Geslacht: Vrouw
  • Geboorteplaats: Gouda
  • Huidige woonplaats: Vinkeveen
  • Beroep: Nederlandse Zangeres
  • Relatiestatus: Roxeanne woont samen met verloofde Erik Zwennes
  • Kinderen: Roxeanne heeft een zoontje genaamd Fender
  • Vermogen: Geschat op minimaal € 1,5 Miljoen

Carrière

roxeanne-hazes-selfie
Bron: instagram @roxeannehazes

Muzikale Loopbaan Haar debuut als zangeres op televisie vond plaats op 16 maart 2007 in het SBS6-programma “So You Wanna Be a Popstar.” Ze was de elfde en laatste deelnemer van het programma en trok extra aandacht van de arbeidsinspectie vanwege haar jeugdige leeftijd. SBS had specifieke afspraken gemaakt om haar optredens te reguleren, waaronder een maximum van vijftien optredens en een uitzendlimiet van 22.30 uur. Hazes werd gecoacht door Tom Peters en eindigde uiteindelijk als vierde na een sing-off tegen Sascha Visser.

In juni 2007 bracht Roxeanne Hazes haar debuutsingle “Ik hou van jou” uit. Ze was ook te horen op het duettenalbum “Samen met Dré,” dat in november 2007 werd uitgebracht. Hierop zong ze het nummer “Wees zuinig op m’n meissie” met haar vader. Daarnaast leende ze haar stem voor de Nederlandse versie van de film “Alvin and the Chipmunks,” die vanaf februari 2008 in Nederlandse bioscopen te zien was. Ze verzorgde hierin de stem van het personage Gail. Op 26 mei 2008 was ze te gast tijdens het concert “Samen met Dré in concert” in de ArenA.

In 2010 en 2012 bracht Hazes samen met haar jongere broer André Hazes jr. twee albums uit. Beide platen bereikten de top 20 in de Nederlandse albumlijst en haalden noteringen in de Vlaamse Ultratop.

In november 2013 zong Roxeanne Hazes samen met LiedjesPiet een sinterklaasliedje in de Sinterklaasserie “Het nieuws van Sint.” In 2015 was ze gastartiest tijdens de concerten van De Toppers in de Amsterdam ArenA. Ze neemt jaarlijks deel aan “Holland Zingt Hazes,” een evenement in de Ziggo Dome waar bekende artiesten liedjes van haar vader vertolken. Hieruit ontstond het duet “Wat is dan liefde” met Jeroen van der Boom.

In 2016 was ze een van de deelnemers aan het programma “Celebrity Stand-Up” en had ze een kleine rol als barvrouw in de film “Hartenstrijd.”

Begin 2017 keerde Hazes na een relatief lange pauze terug met haar nieuwe single “Ik was toch je meisje.” Ze tekende een contract bij platenmaatschappij Top Notch, waar op 1 september 2017 haar debuutalbum “In mijn bloed” werd uitgebracht. Recensenten omschreven dit als ‘een veelbelovende start van het tweede deel van haar carrière.’

In februari 2017 bracht Hazes de single “Ballade van de moord” uit, een duet met de band Thijs Boontjes Dans- en Showorkest. Dit nummer was niet op het album te vinden.

De lancering van “In mijn bloed,” met Lakshmi als voorprogramma, vond plaats op 7 september in de Melkweg (Amsterdam). Het NRC bekroonde het concert met vier sterren en beschreef Hazes als “naturel, een beetje onvast, maar in alles veelbelovend.” Een week na de release debuteerde “In mijn bloed” op nummer 12 in de Nederlandse Album Top 100 en op nummer 110 in de Vlaamse Ultratop 200.

Op 22 mei 2019 bracht ze “Bonnie & Clyde” uit, een eerbetoon aan de liefde en de eerste single van haar nieuwe aankomende album.

Sexy Foto’s van Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes deelt sexy foto’s met een boodschap op haar instagram @roxeannehazes.

Eerder postte ze een story in bikini met de tekst: ‘Dames, ieder figuur is een bikini-lichaam,’ om hen aan te moedigen zich niet onzeker te voelen in badkleding.

Positief lichaamsbeeld

sexy-roxeanne-hazes-borsten
Bron: instagram @roxeannehazes

Met deze actie sluit Roxeanne Hazes zich aan bij de BN’ers die het positieve lichaamsbeeld omarmen en haar volgers aanmoedigen hun lichaam te accepteren zoals het is. Onlangs deelde ze nog twee foto’s waarop ze geen bh droeg onder haar top. Het bericht is inmiddels al meer dan 11.000 keer geliket en heeft meer dan 200 reacties ontvangen. Een volger merkte op: “Fantastisch, dit doe ik al 4 jaar: laat die meiden vrij en het is zoveel beter voor de doorbloeding. Laten we het allemaal gewoon doen!” Een ander reageerde: “Geweldig! Ik heb echt een hekel aan bh’s.”

sexy-roxeanne-hazes-bikini
Bron: instagram @roxeannehazes
roxeanne-hazes-in-kleine-bikini
Bron: instagram @roxeannehazes

Roxeanne Hazes Naakt

Met dezelfde boodschap ging Roxeanne topless voor de cover van Linda Meiden. Ze noemde het moment een eerbetoon aan iedereen die van hun lichaam houdt, ongeacht de maatschappelijke normen. “Of je nu kleine of grote borsten hebt, rechte of hangende borsten, omarm jezelf. We leren niet zomaar ons lichaam te haten; het wordt ons opgelegd. Dus laten we wat vriendelijker zijn voor ons lichaam, want we hebben er maar één en het is helemaal van ons”, aldus Roxeanne.