Alles over Gaby Blaaser + Meest Sexy Foto’s

Gaby Blaaser, geboren op 7 juni 1986 in Amsterdam, is een veelzijdige Nederlandse actrice, model en presentatrice. Haar levensloop is een boeiende reis vol hoogtepunten en onverwachte wendingen.

  • Geboortedatum: 07-06-1986 (37 jaar)
  • Sterrenbeeld: Tweeling
  • Geslacht: Vrouw:
  • Lengte: 1.72 m
  • Geboorteplaats: Amsterdam
  • Woonplaats: Amsterdam
  • Relatiestatus: Gaby is samen en heeft een kindje met Robin Wasverzachter
  • Werk: actrice en presentatrice
  • Vermogen: Onbekend

Carrière

gaby-blaaser-bikini-selfie
Bron: instagram @gaby.blaaser

Het verhaal van Gaby Blaaser begint in de bruisende stad Amsterdam, waar ze op 7 juni 1986 ter wereld kwam. Als jong meisje droomde ze er al van om in de schijnwerpers te staan en haar dromen na te jagen. Haar reis naar roem en erkenning begon met een dappere stap in de wereld van entertainment.

Onderweg naar Morgen

In 2006 kreeg Gaby Blaaser op 20-jarige leeftijd haar eerste grote kans in de soap “Onderweg naar Morgen,” waar ze de rol van Manon vertolkte. Deze ervaring markeerde het begin van haar carrière en bereidde de weg voor haar opkomende successen.

Jeugdsoap SpangaS

Van 2007 tot 2010 schitterde Blaaser als Jolé van Haagendoorn in de jeugdsoap “SpangaS.” Haar charmante optreden in deze populaire serie maakte haar geliefd bij jonge kijkers en vestigde haar naam als een veelbelovende actrice.

gaby-blaaser-foto-vakantie-jurkje
Bron: instagram @gaby.blaaser

Goede tijden, slechte tijden

Op 26 november 2014 maakte Blaaser haar intrede in de RTL-soap “Goede tijden, slechte tijden,” waar ze Sacha Kramer vertolkte. Haar rol in deze langlopende serie liet zien dat ze een veelzijdige actrice was die zowel drama als romantiek kon belichamen.

Presentatrice van Campinglife

In 2015 trad Gaby Blaaser in de voetsporen van Yvonne Coldeweijer als presentatrice van “Campinglife.” Dit reisprogramma trok kijkers die verlangden naar avontuur en ontdekking. Helaas kwam in 2016 een einde aan het programma, maar Blaaser’s tijd als presentatrice was een hoogtepunt.

Gaby’s Deelname aan televisieprogramma’s

Expeditie Robinson

Een ander opmerkelijk moment in Blaaser’s carrière was haar deelname aan “Expeditie Robinson” in 2016. Het avontuurlijke karakter van het programma bracht haar uit haar comfortzone en toonde haar vastberadenheid en doorzettingsvermogen.

Bachelorette op Videoland

In 2020 werd Gaby Blaaser het middelpunt van de aandacht als de bachelorette in haar eigen programma op Videoland. Haar zoektocht naar liefde boeide kijkers en bracht veel emotie met zich mee.

Kandidaat bij Ik weet er alles van! VIPS

In 2021 nam Blaaser deel aan “Ik weet er alles van! VIPS.” Haar brede kennis en speelse persoonlijkheid maakten haar een gewaardeerde deelnemer in dit kennisquizprogramma.