Aandelenanalyse: makkelijker dan je denkt

Met de juiste methodiek is aandelenanalyse in de praktijk niet zo moeilijk als u misschien denkt. Tijdens deze BeleggersFair-masterclass op 10 november deelt marktanalist Jean-Paul van Oudheusden (eToro) zijn beproefde methode met u.

Aandelenanalyse: makkelijker dan je denktDe aandelenbeurs heeft een grote aantrekkingskracht. Beursgenoteerde bedrijven zitten vol met prachtige verhalen, die hun bestuursvoorzitters ook nog eens mooi kunnen vertellen. Veel beleggers geven daarom de voorkeur aan individuele aandelen.

Het selecteren van de juiste aandelen blijkt in de praktijk vaak niet zo gemakkelijk. Bedrijfspublicaties en analistenrapporten zitten vaak vol met technisch en financieel jargon. Bovendien is er zo enorm veel informatie beschikbaar, dat je bijna niet weet waar je moet beginnen.

Aandelenanalyse hoeft echter niet zo moeilijk te zijn. Van Oudheusden, veelvuldig te horen op BNR Nieuwsradio, legt zijn beproefde methode uit en bespreekt daarbij aan de hand van de actualiteit een aantal concrete voorbeelden. Ook is er…

Lees verder bij www.cashcow.nl